Vlado Gardašević novi v.d. sekretara za urbanizam

Vlado Gardašević novi v.d. sekretara za urbanizam

2906
19
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_politika_februar_cg_zastva_opstina_2Rješenjem predsjednice opštine Nataše Aćimović od jutros je novu dužnost v.d. sekretara za prostorno planiranje i urbanizam preuzeo Vladimir Gardašević. On je prethodno bio prvi saradnik razrješenom sekretaru, Mladenu Kadiću.

Ovo mjesto, po koalicionom sporazmu DPS-a i Izbora, koji zvanično još nije potpisan pripada DPS-u. I dalje se spekuliše da je Kadić razrješen jer nije ostvario očekivane rezultate oko izdavanja građevinskih dozvola, odnosno njegov način rada nije odgovarao manjem koalicionom partneru Izboru.

Picerija i restoran

Imenovanjem Vlada Gardaševića za vršioca dužnosti reorganizovanog Sekretariijata, do raspisivanja konkursa, za sada su, ipak, okončane spekulacije da će na to mjesto, poslije Kadića, biti imenovan Vladimir Mračević, navodno, po želji Izbora.

Kadić ima pravo na jednogodišnju naknadu kao funkcioner, ukoliko je traži. Gardaševiću ostaje da „popravi utisak“ o „zaustavljenoj“ proceduri izdavanja građevinskih dozvola i prostornom planiranju.

Novi v.d. sekretar Vladimir Gardašević je rođen 1962. godine u Sarajevu. Diplomirao je na Građevinskom fakultetu i stekao zvanje diplomirani građevinski inženjer. Dugo godina je radio u Opštini Herceg Novi kao referent u Sekretarijatu za urbanizam i građevinarstvo. Ima i političko iskustvo, kao  član  Demokratske partije socijalista od njenog osnivanja.

19 Komentari

 1. Covjek je iz Novoga, poznaje grad i zna posao.Za razliku od Bazdara i njegovih predhodnika koji su unistili grad svojim ne strucnim radom.
  0  0
 2. Kadic zasluzuje da bude na celu opstine sa svojim obrazovanjem i ponasanjem, ne mogu da vjerujem da su ga smijenili, katastrofa za grad sada! A taman je krenulo na bolje da se mijenjaju stvari, gradjani hajde da pisemo peticiju za vracanje Mladena Kadica na funkciju koju je sada obavljao, vidite li sta su Niksi Gojkovicu napravili, katastrofa, dajte makar ovo da sprijecimo!!!!!!
  0  0
 3. ma koji kadić,krušo je sve u pravu.mora se rže raditi i odlučivati,a ne čekati što će podgorica reći.samo naprijed krušo,
  0  0
 4. Gospodin Kadic je bio pravi covjek za ovu funkciju, covjek sa stilom i ambicijom, privatno ispunjen i materijalno i porodicno, jedini mu je interes bio interes za dobrobit grada, VELIKA GRESKA sa njegovom smjenom, a vidjecete sami vremenom koliko bi nam on znacio, . Pozdrav za Mladena,

  tvoj prijatelj!
  0  0
 5. Vratite Kadića i pokažite da želite dobro HN, da želite da iskoristite njegovo znanje i sposobnost, da konačno pokrene ovaj grad sa mrtve tačke!!!!!!
  0  0
 6. Da mi je neko prije izbora rekao da ce Dusan Radovic ovako da vrti DPS, rekao bi mu da je lud. Ovo me podsjeca na 2000g kad je LSCG isto ovo radio DPSu.
  Iste te 2000g na izborima SNP ih je razvalio sve. Kazu da se moda i istorija vracaju, vidjecemo…
  0  0
 7. DRK okom DPS skokom…Nevolja je, što ne može više ni skokom, jer su gaće pale do članaka. Što reći..osim da je Herceg Novi pokazao, da je osim kosmosa i ljudske gluposti, beskonačno još samo dno.
  0  0
 8. Vlado je odlican covijek , ali ko ce njega uopste sta pltati naravno mislim na D.R.K i njemu slicne . Kadic je bio pravi autoritet i pravi CRNOGORAC ,obicni mislim normalni gradjani H NOVOG su to prepoznali i zavoljeli tog covijeka jer je on jedini shvatao njihove probleme.
  0  0
 9. Vlado je dobar covjek ali je kao vojnik DPS apsolutni poslusnik i nece mrdnuti bez uputstava iz partije. Bez pogovora ce izvrsiti sve sto zele mocnici njegove partije. Uostalom to je bilo evidentno kroz njegov raniji rad. Kada bi imao samostalnost u radu vjerujem da bi napravio mnogo dobrih rjesenja za lokalnuu zajednicu.
  0  0
 10. Ko je potpisao rješenje ovim novim načelnicima i ko opterećuje Opštinski budžet sa toliko jednogodišnjih plaća, za smijenjene funkcionere! Ako ove Odluke nije potpisao Nikša Gojković sve su nezakonite i svi smijenjeni mogu da tuže Opštinu! Ko će snositi odgovornost i političku i krivičnu!
  0  0
 11. Interesantno je i to da su makli covjeka kojeg su svi iz Izbora i DPS-a hvalili kao vrsnog stručnjaka i predstavljen je kao najveći kadar ove vlasti.To bi u ovom momentu značilo da više nemaju nemaju niti jednog stručnog kadra u organima lokalne samouprave.
  0  0

Ostavite komentar

*

code