Voda s Plata stigla u Herceg Novi

Voda s Plata stigla u Herceg Novi

19
Podijeli

Voda sa hidrostana Plat puštena je ka Herceg Novom jutros oko 7 h, što je i bio dogovor hercegnovske i hrvatske strane, odnosno predstavnika vodovodnih preduzeća Herceg Novog i Dubrovnika.

Svi su angažovani maksimalno i na terenu su, a u toku su kontrole vode u Filterskoj stanici Mojdež, prije nego što se ona pusti u gradski sistem. Potpuna stabilizacija vodosnabdijevanja se očekuje u jutarnjim časovima.

Picerija i restoran

Za sada ne postoje parametri koji bi ukazali na neku neispravnost, tako da bi voda tokom dana mogla poteći slavinama. Do sjutra se očekuje potpuna stabilizacija sitema, kazala nam je direktorica novskog d.o.o „Vodovod i kanalizacija“, Jelena Đaković.

Voda je prije pola sata počela da dolazi na Filter stanicu Mojdež, a ispitivanja će potrajati par sati, dodala  je Đaković.

Podsjetimo da su 20-dnevne restrikcije vode u Herceg Novom produžene dva dana zbog havarije na postrojenjima HE Plat.

19 Komentari

  1. Šta bi ovaj razmaženi narod htio? Da ima sve , i struju i vodu i telefon i kanalizaciju, non-stop?! Šta oni misle, da im je ovo 21.vijek?!

    15
    1
  2. Polako, voda treba da prodje kroz tretman. Sjecate se 2000tih dok su se SNOovci svadhali sa Konavlima kako smo prolazili. Ni obi prije njih nijesu bili bolji ali sacekajmo. Mene czdi sto ovi komunalci nista ne kose pored magistrale. Sram od ivo malo turista. Medije to ne interesira. Vise ih tanima ko je a ko nije za sanjcije Rusiji.

    8
    4

Ostavite komentar

*

code