VODA SA PLATA STIGLA, ALI NE ZADOVOLJAVA PARAMETRE KVALITETA

VODA SA PLATA STIGLA, ALI NE ZADOVOLJAVA PARAMETRE KVALITETA

94
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Iako je 400 sekundnih litara vode iz Goričkog jezera, cjevovodom kroz Konavle, stiglo do filterske stanice u Mojdežu, registrovane vrijednosti, odnosno parametri kvaliteta vode još ne zadovoljavaju i ona nije u sistemu, saopšteno je iz hercegnovskog Vodovoda.

„Voda se kontinuirano uzorkuje i analizira na svaka dva sata i čim budu zadovoljeni svi parametri kvaliteta o tome ćemo obavijestiti potrošače i voda će biti puštena u sistem” – navodi se u šturom saopštenju ovog preduzeća.
Iako smo dobili obećanje direktorice Jelene Đaković da će nas nakon 12 časova informisati o analizama vode u Institutu za javno zdravlje to se još nije desilo.
Nervoza nakon dvadestčetvorodnevnih restrikcija u Herceg Novom nikako da splasne. Nemoć i bijes Novljani su ovih dan potiskivali šalama, pa su tako boravak u Herceg Novom okarakterisali kao učestvovanje u surovom rijaliti programu Survivor, “bez vode i bez struje, samo more”.
Dva sata dnevno vode ostaje na snazi i dalje kao i snabdijevanje vodom cistjernam na ulicama po rasporedu koji je već objavljen.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code