Vozač džipa “pregazio” žardinjere i ogradu bez povreda, ali tragovi nezgode prijete

Vozač džipa “pregazio” žardinjere i ogradu bez povreda, ali tragovi nezgode prijete

4050
6
Podijeli

nezgoda kod rudnikaNi deset dana od saobraćajne nezgode, u zoru prvog dana Nove godine u Herceg Novom, ne samo da nije sanirana ograda na platou bivšeg hotela “Rudnik”, nego nije uklonjen ni odvaljeni betonski armirani stub sa stepeništa koje spaja glavnu Njegoševu sa ulicom Partizanski put.
Prolazak skalinima je rizičan, pogotovo noću, jer je stepenište ionako dotrajalo i slabo osvjetljeno. U Komunalnoj policiji nam kažu da će sjutra dati nalog JKS da uklone opasne “tragove” nezgode, kao i da će za štetu vjerovatno teretiti vozača.
Inače, u prvom momentu nezgoda nije bila prijavljena policiji. Kako saznaje Radio Jadran u Centru bezbjednosti Herceg Novi, naknadno je utvrđeno da je 20-godišnji Novljanin L.L. 1.janura, u 5.20 h upravljajući vozilom marke “Dodge”, izgubio kontrtolu, prevrnuo se, oštetio žardinjere i odvalio oko metra zaštitne ograde platoa bivšeg “Rudnika”.
Po njegovoj izjavi, pokušao je da se javi na telefon i izgubio je kontrolu nad vozilom. Utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi. Procesuiran je prekršajno.
Pravo je čudo da ovaj mladi Novljanin nije povrijđen i sreća što je u vozilu bio sam, a u blizini nije bilo pješaka.
“Slučaj” su sigurno zabilježile i nadzorne kamere iz obližnjih lokala, pa policiji i istražnim organima, pored izjava aktera i očevidaca, i to može biti dokaz, a komunalnoj da traži nadoknadu štete.

6 Komentari

  1. Pametno,napravi havariju pobjegne,otrjezni se i onda se prijavi policiji. Epilog dobar decko vozeci propisanom brzinom da bi izbjegao pijanog pjesaka skrenuo sa puta rizikujuci svoj zivot,predlaze se za nagradu hrabro srce.
    0    0
  2. Hahaaa koji kralj đe ga je izvrnuo, treba mu uplatit 20 časova kod $ola da ga nauči vozit…a trijezan sto posto u pet ura ujutro na Novu Godinu,priče za malu đecu…
    0    0

Ostavite komentar

*

code