Vozila na Toploj na meti vandala

Vozila na Toploj na meti vandala

12
Podijeli

Na parkingu u naselju Topla 1, ispod zgrade Centra bezbjednosti ukradene su prednje i zadnje registarske oznake sa dvoje vozila. Kako smo saznali od jednog od vlasnika, automobili su bili parkirani na kraju parkinga u mračnom dijelu. Zbog toga on sumnja da to nijesu uradila djeca, već je to nekom ciljano.

Inače, kako je kazao, taj parking je problematičan, jer ovo nije prvi put da je imovina na udaru  vandala. Događale su se krađe goriva, ali i uništavanje vozila, konkretno sječa crijeva za dovod goriva.

Picerija i restoran

Kako smo nezvanično saznali, u Centru bezbjednosti Herceg Novi, prijava krađe danas nije bilo.

U konkretnom slučaju, krađa registarskih oznaka je krivično djelo, koje se klasifikuje kao oštećenje tuđe stvari, a gonjenje se preduzima samo po privatnoj tužbi.

12 Komentari

 1. U ovim uslovim u kojim živimo i ovom standardu nije normalno da se krađe čija je vrijednost niža od 150 eura ne procesuiraju. Ovo samo pospješuje razbojništvo

  22
 2. A šta se dešava sa ukradenim kolima? O tome niko nista ne govori,tablice su zanemarujuce u odnosu na ukradena auta.Vinovnici i dalje haraju,a prodje i par mjeseci od kako su komsiji ukrali skoro novo auto,i do dana danasnjeg nikom nista.Pojela maca!!!!

  19
  • Policija se ne bavi time. Vjerovatno rade nekretnine ili moleraj. Imao sam nekoliko kradja. Osim besavih pitanja o mom porjeklu, ništa nije nadjeno. Vjerovatno zato što nije ni traženo. Akl vam je ukraden telefon, bolje da se obratite u apoteku, možda će nešto pomoći apotekari, ili makar sažaliti.A bar se telefonu može lako ući u trag. Jedino ko radi dobro to je saobraćajna policija, koja je uspjela da dobrim dijelom primiri ludu đecu u saobraćaju, i SAJ-ovci u zadnje vrijeme.

 3. Krađa tablica bi trebalo da bude krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti, jer je u većini slučajeva glavni motiv za kradju zloupotreba prilikom izvršenja drugog krivičnog djela!!!

  42
  1

Ostavite komentar

*

code