VRATILI SE NA ŠKVER ŠAMPIONI JADRANSKIH IGARA

VRATILI SE NA ŠKVER ŠAMPIONI JADRANSKIH IGARA

99
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Pobjednici VI sezone Jadranskih igara, ekipa “Jadran Škver” doputovala je jutros iz Biograda na moru oko 1 sat iza ponoći u svoj grad, Herceg Novi, odakle su sa velikim očekivanjima i nadom i krenuli na finalno takmičenje.

Trud, upornost, želja, timski rad rezultirali su samo jednim – osvajanjem pehara za najbolju ekipu u veoma jakoj konkurenciji između ekipa iz Paga (Hrvatska), Skopljea (Makedonija), Maribora (Slovenija), Harkanyja (Mađarska) te Moconesija (Italija).
Članica ekipe, Milica Ćorović, za Radio Jadran priča da su nakon svega izuzetno zadovoljni. Prije svega postignutim rezultatom, a onda i kompletnom organizacijom i gostoprimstvom domaćina takmičenja, koje je, kako je kazala, na veoma visokom i profesionalnom nivou:
“Ovogodišnja sezona Jadranskih igara krunisana je na najbolji mogući način za Herceg Novi i Crnu Goru, samim tim jer je naša ekipa sačinjena od momaka i djevojaka iz 4 hercegnovske ekipe, tako da i Herceg Novi može da bude ponosan na naš nastup i predstavljanje u Biogradu. Igrama se pridružuju i vrhunski sportisti, što onda samo dodatno “pojačava” naš uspjeh”, kaže Ćorovićka.
Iako nije bilo nikakvog zvaničnog dočeka, Milica kaže da zna da ih Novljani i te kako podržavaju, jer čestitke stižu sa svih strana, bilo na društvenim mrežama, bilo na ulici:
“Građani su stvarno oduševljeni, svi nas pozdravljaju, čestitaju, jer su svi nekako doživjeli taj naš uspjeh. Nismo naišli na kritike, ali i potrudili smo se da to ne bude tako, jer nismo otišli samo da učestvujemo, već da damo maksimum. U svim igrama morate biti dobri, a u nekima i najbolji, i to je i doprinijelo ovakvom rezultatu”, poručila je Ćorovićka.
Podsjetićemo da je nakon stotine pređenih kilometara i 106 dana putovanja, šest najboljih ekipa predstavnika svojih zemalja odmjerilo snage u letećem vaterpolu, morskoj alci, pršutu, vinu, ribarskim kašetama i veslu.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code