Vrhunski jazz muzičari u Gastro pub-u “Cantaloupe”

Vrhunski jazz muzičari u Gastro pub-u “Cantaloupe”

853
0
Podijeli

jazz vece cantaloupeU mjesecu kada čitav svijet slavi jazz muziku, Herceg Novi će imati goste na kojima mogu da mu pozavide mnogo veći gradovi. Restoran Cantaloupe iz Igala, organizuje Jazz veče, 19. aprila, uz tri sjajna jazz muzičara: Mikana Zlatkovića, Sanju Marković i Šuleta Jovovića.

Mikan Zlatković je savremeni jazz pijanista porijeklom sa Kosova, a u SAD je otišao sa 28 godina, danas tamo živi i bavi se muzikom. Tokom karijere je učestvovao u snimanju više albuma, a ima i dva sopstvena (“Come Together” i “Fly Away”). Svirao je sa čuvenim Tonijem Scottom, Cliffordom Jordanom, Chetom Bakerom, Ernijem Wilkinsom, Anthonijem Wilsonom i Williem Jonesom III. Trenutno je jedan od najpopularnijih pijanista u San Dijegu.

Picerija i restoran

Sanja Marković svira gitaru i bavi se pjevanjem, trenutno  u okviru njenog benda Brazilian Jazz Collective, ali nastupa i u teatru i komponuje muziku za dokumentarne filmove, reklame, sajtove i sl. Muzičku akademiju i master studije je završila u Beogradu, sa kasnijim usavršavanjem u Americi.

Milorad Šule Jovović završio je Muzičku akademiju na Cetinju. Poznat je kao vođa prvog crnogorskog džez sastava Piva džez band. Kao muzičar učestvovao je u raznovrsnim muzičkim projektima (pop, rock, fusion, jazz) i  sarađivao sa mnogim uglednim kolegama iz svijeta džez muzike.

U noći jazza 19. aprila, na velikoj terasi restorana Cantaloupe u Igalu, biće posluženi koktel dobrodošlice i večera, uz specifičan intrenacionalni meni. Cijena je samo 10 eura. Za rezervacije pozovite

067 304 007.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code