WEB TELEGRAM IZ CRNE GORE – BILO GDJE U SVIJETU

WEB TELEGRAM IZ CRNE GORE – BILO GDJE U SVIJETU

130
0
Podijeli

Pota_cg_logoPošta Crne Gore predstavila je novi elektronski servis, Web-telegram, koji bi trebalo da pojednostavi, proširi i ubrza tradicionalnu verziju tog popularnog servisa.

Osnovna prednost elektronskih ili Web-telegrama je, prema riječima PR u Pošti Crne Gore Vesne Novović, mogućnost slanja telegrama iz inostranstva što sa tradicionalnom metodom nije bio slučaj.

Picerija i restoran

Plaćanje je omogućeno putem platnih kartica koje imaju oznake Visa, Mastercard i American express, kao i putem faktura za kompanije, odnosno pravna lica – ističe Novovićka.

 Pošta Crne Gore, jedina koja u regionu nudi uslugu Web telegram, odnosno mogućnost slanja telegrama, osim sa šaltera pošte, naručivanjem putem telefona ili SMS-om, i putem globalne mreže, omogućava i slanje telegrama sa bilo koje tačka u svijetu prema bilo kojoj destinaciji.

 U Pošti, kako je rekla Novovićka, planiraju da u skorijoj budućnosti, sporazumima sa poštanskim upravama omoguće svojim korisnicima slanje luksuznih telegrama i telegrama sa poklonom i van granica Crne Gore.

Servis Web telegram je dostupan sa portala Pošte, na lokaciji www.postacg.me

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code