XIII Međunarodni bokserski turnir u Igalu

XIII Međunarodni bokserski turnir u Igalu

930
0
Podijeli

boks 2U Sportskom centru u Igalu u subotu i nedjelju biće održan tradicionalni XIII Međunarodni bokserski turnir “Zlatna mimoza”.
Turnir će ove godine okupiti skoro 60 takmičara, što je za 15 više, u odnosu na prošlu godinu. Kako nam je kazao predsjednik Bokserskog kluba Herceg Novi, Fehmi Hiseni, bilo je prijavljeno i više takmičara, ali finansijska sredstva “diktirala” su da to ipak bude 60.
Osim crnogorskih, na ovoj sportskoj smotri učestvovaće i bokseri iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Italije, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Švedske, Makedonije, Kosova, Albanije i Republike srpske.
Herceg Novi će predstavljati 4 boksera, a Hiseni očekuje dobre mečeve:
“Nastupiće Emir Šabotić, reprezentativac Crne Gore, i učesnik Evropskih olimpijskih igara na kojima će nadamo se, uspjeti da izbori normu za učešće na Olimpijadi u Riju, zatim Aleksandar Brajković, Miloš Lučić i Ratko Dimitrijević. Trebao je da učestvuje i Dilan Prašović, ali je zbog povrede odustao. Kad je riječ o kvalitetu, potrudili smo da obezbijedimo kvalitetne i iskusne protivnike, tako da očekujem dobar boks”, kazao je Hiseni.
Turnir, koji će XIII put okupiti boksere u Herceg Novom, jedino je dvodnevno boksersko takmičenje u Crnoj Gori.
Svečano otvaranje planirano je sjutra za 17 sati, nakon čega će uslijediti polufinalne borbe.
Nedjeljni finalni mečevi počeće u 16 sati.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code