ZA DVA SATA ZA ŽANU PREKO 400 EURA OD PRODAJE RADOVA AUTORA...

ZA DVA SATA ZA ŽANU PREKO 400 EURA OD PRODAJE RADOVA AUTORA SA STRIP FESTIVALA

101
0
Podijeli

Mnogi Novljani danas su se odazvali humanitarnoj akciji za oboljelu Žanu Međedović, koju je organizovao Hercegnovski strip festival.

Za samo dva sata sakupljeno je 420 eura od prodaje postera, printova sa potpisama uglednih autora i njihovih originalnih radova, kaže nam Nebojša Mandić.
Iako je previđeno da akcija traje do 13 časova otvoren štand na Trgu Nikole Đurkovića i mnoge kupce zatekli smo i poslije 14 sati. Veoma malo radova je preostalo na štandu.
Mnogi su kupujući postere i crteže gostiju sa dosadašnjih strip festivala, svjetskog renomea (Kordej, Janjetov, Gajić, Sitar, Dayglo, Kerac, Celoni, Motura) upotpunili svoje kolekcije, a istovremeno pomogli studentkinji Žani Međedović koja se liječi u Njemačkoj.
– Prodato je dosta printeva, dva originala, postera najviše autora Stevan Subića, Renata Vladimira – Renkija, Willa Simpson, Tihomira Tikulina – Tica i Paola Mottura. Akciju ćemo možda opet nastaviti u subotu, ali ćemo nastojati da odemo do Đenovića ili Baošića da „probudimo” i novsku rivijeru – kazao je Mandić.
Organizovano je i slikanje i crtanje uživo (aukcijska prodaja).

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code