Za Ivanu Malavrazić 16. zlato ove godine u junior handlingu

Za Ivanu Malavrazić 16. zlato ove godine u junior handlingu

809
4
Podijeli

Višestruko nagrađivana Novljanka Ivana Malavrazić, učenica VI2 OŠ Dašo Pavičić na Toploj, ponovo se okitila zlatnim odličjem u junior handlingu do 18 godina, na XXIII izložbi i takmičenju pasa svih rasa i specijalizovanoj izložbi V FCI grupe, proteklog vikenda u Banja Luci. ivana-malavrazic-banja-luka-1

To joj je u ovoj godini u disciplini junior handling 16-to prvo mjesto, pored 3 druga i 3 treća mjesta. Ovaj put prvo mjesto osvojila je sa psom Pomgalaxy Silver Star, rase Zwergspitz – pomeranian, vlasnice Tatjane Tutan iz Ljubljane.

Picerija i restoran

Ivana je ponovo branila boje Crne Gore i sa svojim ljubimcem zasijala u veoma jakoj konkurenciji 133 izlagača iz Crne Gore, Švajcarske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Na izložbi su učestvovala 194 psa.

ivana-malavrazic-banja-luka-3Takmičenje je 9. oktobra održano u prelijepom ambijentu vodenog parka „Akvana“. Organizator manifestacije je Kinološki savez Republike Srpske, po odobrenju Kinološkog saveza BiH. Sudila je međunarodna sutkinja Štefica Lazić.

Sljedeći nastup i takmičenje Ivanu očekuju u Skoplju.

4 Komentari

  1. Cestitam ti i zelim ti da i dalje uzivas, sto je ocigledno, to je najvaznije za tebe a rezultati ce se sigurno nastaviti, kada vec tako mlada imas dosta uspjeha!
    1    0

Ostavite komentar

*

code