Za Ivu još jedna akcija u subotu, a u nedjelju snimanje spota

Za Ivu još jedna akcija u subotu, a u nedjelju snimanje spota

4122
1
Podijeli

iva bijelic njemackaAkcija prikupljanja pomoći za liječenje malene, teško oboljele, Ive Bijelić biće nastavljena u subotu 17. septembra na glavnom gradskom trgu u Hreceg Novom, gdje će biti postavljena kutija za novac.

– Dragi moji Novljani, odazovite se u što većem broju, jer svaki euro pomaže da se sakupi novac za dalje liječenje naše Ive – piše na plakatu za subotnju akciju.

Picerija i restoran

Približio se rok za uplatu novca na klinici u Njemčakoj, gdje se nalazi Iva, pa je potrebno u što kraćem roku prikupiti preostala sredstva. Ukupno je potrebno 170 hiljada eura.

Humanitarna akcija će biti nastavljena i u nedjelju, 18. septembra, u 10 časova, takođe na Trgu Nikole Đurkovića, kada će biti organizovano snimanje spota “Apel za pomoć našoj sugrađanki”.

Organizatori pozivaju svu djecu predškolskog i školskog uzrasta da dođu u što većem broju. Poželjno je da svi obuku bijele majice ili majice sa Ivinim logom.

Ivin otac, Pero Bijelić uputio je javnosti video apel u kojem se najprije zahvalio na dosadašnjem zalaganju svih koji su učestvovali u akcijama prikupljanja sredstava, kao i ljudima koji su bili uz porodicu Bijelić. On je ponovio da se Iva nalazi na klinici u Štutgartu i da se rok za uplatu sredstava primakao.

– Na žalost, državni Fond nije imao razumijevanja za nastavak Ivinog liječenja u Njemačkoj, te smo s toga prinuđeni da sredstva za njeno liječenje pokušamo obezbijediti na ovaj način – kazao je Pero Bijelić.

On je istakao da je, i pored svih aktivnosti i donacija, potrebno sakupiti još 170 hiljada eura.

1 komentar

  1. Siigurna sam da nije bilo lako stati pred kameru i moliti ljude za pomoc, svaka cast Pero pogotovo sto se svakodnevno borite za andjela malog. A ti princezice imas osmjeh zlata vrijedan i pored sve muke kroz koju prolazis ti ga ne skidas sa lica. Boricemo se za taj osmjeh, necemo odustati. Djecice dodjite u nedelju ujutro na trg da pokazemo “velikim” ljudima kako se bori za svoju drugaricu, nek vide da postoje i druge bitne stvari osim te njihove fotelje. A vi “veliki” ljudi pokazite da ste vrijedni nase paznje i pomozite Ivi, za sve ove mjesece koliko traje akcija niste nista uradili osim sto ste odmogli, Hercegnovski i Tivatski opstinari su se odrekli primanja i uplatili za Ivu a gdje ste vi ostali? Gdje je Podgorica, Kotor, Cetinje… Jel znate da kad bi svi ostali opstinari odradili isto skupio bi se potreban novac za njeno lijecenje! Jel vi znate da “obicni” gradjani stalno odvajaju za ivu novac i uplacuju dok se vi baskarite u fotelji!
    0    0

Ostavite komentar

*

code