Za Ivu na Škveru: Mali sajam masline, meda i ljekovitog bilja

Za Ivu na Škveru: Mali sajam masline, meda i ljekovitog bilja

3187
0
Podijeli

herceg novi 101Od ponedjeljka na Škveru, ispred stare Željezničke stanice biće otvoren trodnevni Mali sajam masline, meda i ljekovitog bilja.

Kupovinom nekog od proizvoda ne samo da ćete dobro učiniti svom zdravlju, već i pomoći maloj, teško oboljeloj Novljnaki Ivi.

Picerija i restoran

Sajam će biti otvoren u ponedjeljak u 9 h. Sav prihod od zakupnine prodajnih mjesta je namjenjen liječenju naše sugrađanke Ive Bijelić, a prihod od prodaje meda i ostalih proizvoda  ide prodavačima. Mali sajam organizuje Mjesna zajednica Herceg Novi.

– Učestvovaće 10 izlagača na 10 štandova. Cijena zakupa po štandu je 60 eura, i taj novac biće uplaćen na račun za Ivino liječenje, kazao nam je suorganizator, Željko Radman.

On je naveo i da su njihovi dugogodišnji prijatelji – izlagači “Pčelarstvo Vorgić” iz Novog Sada takođe uplatili zakupninu za štand iako neće biti prisutni na Škveru.

Na samom Sajmu će aktivisti sakupljati sredstva, a biće postavljene i kutije za dobrotvorne priloge. Radno vrijeme sva tri dana je od 9 do do 24 h.

Učesnci sajma su posebno zahvalni MZ Herceg Novi i predsjednici Jasmini Vuković koja im je ustupila prostor i dala punu podršku, kao i predsjednici Novog, Nataši Aćimović i drugim opštinskim rukovodicima, Zoranu Bijeliću, Vesni Samardžić i Tamari Jauković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code