Početna Sport Za karatiste Bijele šest medalja na “Kupu šampiona” u Podgorici

Za karatiste Bijele šest medalja na “Kupu šampiona” u Podgorici

9

Karatisti kluba Bijela okitili su se sa šest medalja na Inter-nacionalnom karate turniru “Kup šampiona”, proteklog vikenda u Podgorici.

Turnir je organizovan povodom 45 godina postojanja Karate kluba Omladinac iz Podgorice, a učestvovalo je 880 takmičara, iz 65 klubova, iz osam zemalja regiona.

Takmičari iz Karate kluba Bijela osvojii su 2 zlatne, 3 srebrne i 1 bronzanu medalju.

Jovana Bogdanović okitila se zlatom u borbama u kategoriji 2007. godište do 32 kg, kao i Nemanja Mikulić u borbama u kategoriji juniora do 55 kg.

Srebro su osvojili Matija Ralević u kategoriji kate prvi nivo, Nikola Damjanović u kategoriji borbe 2008. godište do 38 kg i Jovan Bogdanović u kategoriji borbe 2006. godiše do 45 kg.

Bronzana medalja pripala je Petru Rihi u katama za dječake prvi nivo.

9 Komentari

 1. Cestitke dijeci. Al po zvanicnim rezultatima,koji su objavljeni, kk Bijela je uzela 2 zlatne i 2 srebrne u borbama. Nigdje ne pise da su uzeli srebro i bronzu u katama. Uostalom i u clanku ne pise za koja godista su uzeli ove dvije medalje. Pa da li su pogrijesili iz kluba ili su pogrijesili ovi iz statistike za rezultate, treba provjeriti.

  3
  7
  • Mislim da su ova djeca I ovaj klub I njihovi rezultati nocna mora za tebe, svako zna da su bile dvije medalje u katama I ako ih nijesu unijeli u zvanicnu statistiku rezultata.

   9
   2
   • hahahahahah..Dobro se nasmijasmo…pa ovi iz kluba Bijela nisu u stanju da napisu za koje godiste su dijeca uzela medalje u katama, a ne da budu nekome nocna mora..kome da budu nocna mora, mogu samo sami sebi biti.

    4
    8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code