Za liječenje malog Martina fali još 22 hiljade eura: U petak humanitarni...

Za liječenje malog Martina fali još 22 hiljade eura: U petak humanitarni koncert guslara iz Podgorice

0
Podijeli

plakat-guslari-za-martinaDruštvo guslara „Vladika Danilo“ iz Podgorice, prirediće u petak 11. novembra, u 19 časova, u dvorani Park u Herceg Novom, humanitarno veče gusala i epske poezije „Guslama za Martina“. Cijenu ulaznice odrediće sami posjetioci, a sav prihod biće uplaćen za liječenje dvogodišnjeg Novljanina Martina Stepanovića.

Učestvovaće guslari: Stevan Mišo Popović, Rajko Žižić, Miljan Golubović, Radenko Cvijović,  Miloš Jovanović, Radovan Rosić, Časlav Leković, Vuk Furtula i Radovan Đurišić.

Picerija i restoran

Za nastavak Martinovog liječenja i oporavak nedostaje oko 13.000 za terapije i 9.000 za transplantaciju matičnim ćelijama, kazala je volonterkai i humanitarka Zorica Drakulić Vidaković.

Do sada su Novljani, ali i organizacije iz susjednih gradova  organizovali više događaja humaniratnog karaktera u prikupljanju sredstava za Martina Stepanovića, koji boluje od bronhopulmonalne displazije (teška hronična plućna bolest). On je sada sa majkom u Beogradu, napreduje u ozdravljenju, ali do prvih pravih koraka nedostaju sredstva za terapije.

Ko želi da pomogne može uplatu obaviti  iz Crne Gore:

Violeta Stepanović, Loznička 38, Atlas banka – br. Žiro r. – 505 – 26235 – 33.

Za uplate iz inostranstva 56: Intermediary COBADEFF Commerz bank AG, Frankfurt AM Main , Germany 57: Account with institution

/400876951500 ALTMMEP2 Atlas banka AD, Montenegro 59: Beneficiary /ME25505501541005032152 Violeta (Prvoslav) Stepanovic.

Nakon uspješno  završene misije u Herceg Novom i cijeloj Crnoj Gori u prikupljanju sredstava za liječenje oboljele dvanaestogodišnje Ive Bijelić, pomoć bolesnoj  djeci, ne smije stati, poručila je Drakulić Vidaković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code