Za modernu medicinsku akupunkturu obučeno 11 fizioterapeuta

Za modernu medicinsku akupunkturu obučeno 11 fizioterapeuta

971
1
Podijeli

kursmabds163U Budvi je okončan trodnevni kurs, kao prvi dio obuke za modernu medicinsku akunpunkturu, koga je pohađalo 11 fizioterapeuta, deset iz Crne Gore, a jedan iz Srbije.

Voditelj kursa bio je bivši predsjednik Norveškog Društva medicinske akupunkture, Božidar Gardašević (Chairman of forum of Medical Acupuncture, Norwegian Society of chartered Physiotherapists). Drugi dio kursa je planiran za maj 2017.g.

Picerija i restoran

Prema planu dodatnih usavršavanja fizioterapeuta Udruženja fizioterapeuta Crne Gore do kraja godine su na programu još tri kursa u prostorijama Instituta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju Dr Simo Milošević u Igalu. Kurs “Yumeiho I i II” najavljen je od 16. do 20. novembra (instruktorka Iva Kolić, Hrvatska), kurs “PNF I” je od 24. do 28. novembra, a “PNF II” od 01. do 05. decembra (instruktorka Zdenka Šefman, Slovenija). Poslednja edukacija za ovu godinu kurs “Cyriax, B i C modul – kičma” (instruktor Steven de Coninck, Belgija) je od 8. do 12. decembra.

1 komentar

  1. Eto novoga,modernoga,posla za nove hotele i banje,jer kažu da je akupunktura mnogo tražena,kao lijek za probleme u koje nas je moderni način života i doveo. Kažu da su uzrok i posljedica vazda zajedno.
    0    0

Ostavite komentar

*

code