ZA OSVJETLJEN I UMIVEN GRAD U SEZONI TREBA DOSTA RADA

ZA OSVJETLJEN I UMIVEN GRAD U SEZONI TREBA DOSTA RADA

83
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

S obzirom na stanje u Herceg Novom, šetalištu i ostalim lokacijama duž rivijere pred sezonu, pred Stambeno komunalnim preduzećem je dosta posla.

Zato je neophodan efikasniji rad sa raspoloživim ljudstvom i opremom.
U sektoru zelenila sa 25.000 sadnica koje će stići iz Italije, urediće sve manje ali i veće škverove, počev od onog kod bivšeg hotela Tamaris do kružnog toka u Meljinama, kao i onih kod semafora na Toploj i na petlji u Igalu – kazao nam je novi direktor u Stambeno komunalnom preduzeću Branko Božović.
Ovo će kako je rekao biti iskorak u pokušaju da se centralne i gradske zone, kao i one duž rivijere od Igala do Kamenara, što bolje srede do početka sezone. Radnici ovog preduzeća posvetiće se uređivanju i ozelenjavanju pojasa do graničnog prelaza kao i na samom prelazu Kobila-Vitaljina sa Hrvatskom. U sektoru zelenila biće uvedene i popodnevne smjene, koje će moći da reaguju u slučaju potrebe.
Oko 95 % javne rasvjete biće u funkciji, uz obnavljanje onog dijela koji je bio na meti huligana, kao i onog devastiranog izgradnjom kolektora – kazao je Božović.
Biće osvjetljen i dio od tunela do Milašinovića plaže, kao i od Opšte privatne bolnice u Meljinama do petlje. Neće biti izostavljeni ni najfrekventniji dijelovi grada sa stepeništima, koja će biti „umivena” do početka juna.
Sa predstavnicima ostala dva važna preduzeća, Čistoćom i Vodvodom u narednoj sedmici ponovo će iz JKS obići najurgentnije tačke koje se zajedničkim snagama moraju hitno dovesti u red, kao i one na koje su ukazali iz Turističke organizacije.
Božović kaže da nakon njegovog dolaska na mjesto dirkektora neće biti izabran novi šef sektora javne rasvjete.
– Do septembra ću biti na oba mjesta. Inače, neće biti otpuštanja radnika, ali hoće biti čvršća disciplina, pa je jedino moguće da oni koji ne rade dobro budu otpušteni. Ovo preduzeće na terenu nema dovoljno radnika, starosna i zdravstvena slika nije zadovoljavajuća i to jeste problem, ali ćemo zaista nastojati da ne zapošljavamo nove ljude, jer nam se neki od bivših radnika vraćaju -kazao je Božović.
On prizanje da u rukovodećem sektoru ima viška, ali da će i tu doći do promjena i oni koji su radom zaslužili preći će na neka druga mjesta.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code