Za pohvalu: Turistička organizacija Tivat dočekuje goste na trajektu

Za pohvalu: Turistička organizacija Tivat dočekuje goste na trajektu

1164
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Kao i prethodne godine Turistička Organizacija Tivat danas je organizovala prvi doček gostiju na trajektnoj liniji Kamenari – Lepetani koji dolaze u Tivat i Crnu Goru.

docek turista na catari (1)Predstavnici TO Tivat zajedno sa članovima ”KUD Boka” djelili su inostranim i domaćim gostima priganice i propagandni materijal o Tivtu (mape Tivta, katalog privatnog smještaka, INFO letak o Crnoj Gori, kalendar dešavanja manifestacija i događaja, kao i program festivala Purgatorije CZK Tivat) i male simbolične poklone mimo propagandnog materijala.

Picerija i restoran

–  Gosti su bili prijatno iznenađeni ovakvom dobrodošlicom  Turističke Organizacije Tivat i na trajektu smo sreli goste koji dolaze uglavnom iz Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Albanije, Slovenije. To su putnici koji dolaze individualno, autobusima ili preko turističkih agencija iz Dubrovnika – navode iz Turističke organizacije Tivat.

Planirano je da ovakav doček i dobrodošlicu nastave kao i prethodne godine u toku cijele turističke sezone i na taj način učine još prijatniji dolazak i boravak u Tivat i Crnu Goru svim domaćim i inostranim gostima.

Sljedeći doček gostiju na trajektu planiran je za 11. jul.

1 komentar

  1. Nema druge nego da i domacice iz TO Herceg Novi, zasucu rukave i zamjese priganice, mozda ce im to ici od ruke posto im redovan posao ne ide. A izvrsni odbor da se pobrine oko rakije i vina, ako me razumete ?
    0    0

Ostavite komentar

*

code