Za vikend finale Kupa 1 A ženske košarkaške lige u Igalu

Za vikend finale Kupa 1 A ženske košarkaške lige u Igalu

514
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

zkk primorje barŽkk”Primorje”  će u petak 18. i subotu 19. marta u Sportskom centru Igalo ugostiti tri ekipe koje su se pored domaćina kvalifikovale na finale Kupa 1. A ženske crnogorske košarkaške lige. Na završnom odmjeravanju snaga za osvajača Kupa CG sastat će se u prvoj polufinalnoj utakmici u petak u 17:30 ekipe žkk “Nikšić 1995” i žkk “Lovćen” sa Cetinja. U drugoj polufinalnoj utakmici, koja je na programu isti dan u 19:30 sastaju se domaćin žkk”Primorje” iz Herceg Novog i žkk”Budućnost – Bemax” iz Podgorice ovogodišnji šampion Regionalne lige.
Za Primorke je ovo finale prije finala. Da je žrijeb bio malo naklonjeniji domaćinu,  u stručnom štabu vjeruju da je Primorje moglo u finalu zaigrati protiv šampionki regiona. Niko ne dovodi u pitanje osvajača Kupa ove godine, tim žkk “Primorja” se realno nadao finalu, iako je najstarija igračica 2000. godište. Ovako ih je žrijeb doveo u finale prije finala – navode iz ovog kluba.

Oni pozivamo sve ljubitelje košarke, navijače, simpatizere, prijatelje žkk “Primorja” da ispune tribine SC Igalo,  posebno u petak u 19:30 kada će košarkašice Primorja podijeliti megdan sa favorizovanom ekipom Budućnost-Bemax. Podrška će biti dragocjena pomoć našim djevojkama da se na najbolji način predstave pred domaćom publikom i dokažu da su rame uz rame sa najboljim ekipama Crne Gore u ženskoj košarci, iako se radi o najmlađoj ekipi koja se u istoriji crnogorske košarke ikada kvalifikovala na  finale Kupa.

Picerija i restoran

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code