Za vikend finale Prvenstva Crne Gore za kadetkinje

Za vikend finale Prvenstva Crne Gore za kadetkinje

1022
2
Podijeli

zkk primorje 8Žkk “Primorje” za vikend, 11. i 12. juna,  u Podgorici igra u finalu prvenstva Crne Gore za kadetkinje. Prva polufinalna utakmica biće odigrana u subotu u 16 h između ekipa žkk “Budućnost Bemax”  i žkk “Roling”, a druga polufinalna utakmica igra se u 18 h između ekipa žkk “Primorje” i žkk “Castel Nuovo”. Utakmica za treće mjesto igra se u nedjelju u 10h,  a finalna u 12 h.

– Žkk “Primorje” je u svim selekcijama na vodećoj poziciji,  tako i na ovo finale startuje sa prve pozicije. Sinoć im se na treningu u Sportskom centru pridružila i Nataša Radović, najbolja crnogorska kadetkinja, koja je u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj reprezentaciji Crne Gore. Ona je trenutno sa njenom saigračicom Klaudijom Baćović na pripremama, na Cetinju za Evropsko prvenstvo U20 koje će se održati u Podgorici. Sjajne Primorke spremne kreću za Podgoricu, a mi ćemo ih podržati da što bolje startuju i nedjelju igraju finale,  da bi u grad pod Orjenom stigla najsjajnija odličja – poručuju iz ovog kluba.

Picerija i restoran

Trener Dragan Prga je sastavio ekipu najboljih i na finalno prvenstvo kreću Nataša Radović ( kapiten) , Jovana Đurišić, Martina Milošević, Zorana Lučić, Anastasija Žerajić, Katarina Lučić, Ana Kovačević, Jovana Lučić, Milica Lučić, Katarina Rakočević, Jelena Šarić i Jovana Savković.

Iz Uprave kluba se zahvaljuju Opštini Herceg Novi što je prepoznala njihov rad i kvalitet, jer bez podrške Opštine Klub ne bi ni približno bio tako uspješan.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code