Za visokoškolce brže do posla: Edukativni seminar IRF-a

Za visokoškolce brže do posla: Edukativni seminar IRF-a

1028
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

investiciono-razvojni-fond-logoEdukativni seminar Investiciono razvojnog fonda za visokoškolce, pod nazivom “Možeš i ti” najavljen je za  petak, 7. oktobar u 11 časova u velikoj sali Skupštine Opštine Herceg Novi.

Cilj je da se visokoškolci podstaknu na uključivanje u preduzetništvo i na taj način obezbijede sebi zaposlenje.

Picerija i restoran

Prisutnima će se obratiti predsjednik SO Herecg Novi, Andrija Radman, nakon čega će uslijediti prezentacija Programa za visokoškolce. O njemu  će govoriti predsjednik Odbora direktora IRF-a, dr Zoran Vukčević.

Zaintesovani mogu postavljati pitanja, a obratiće im se i kooridnator službe za kredite i garancije, Mirko Blečić. On će govoriti o smjernicama kako osnovati preduzeće i ostvariti biznis ideje, kako ispuniti uslove za kredit, kao i o najčešćim greškama prilikom osnivanja start-up kompanija.

IRF je, po Programu kreditiranja visokoškolaca, do sada odobrio 18 projekata u iznosu od preko 400 hiljada eura, dok je velika zainteresovanost ove ciljne grupe dodatno podstakla IRF da na teritoriji Crne Gore organizuje edukativne seminare za visokoškolce pod nazivom “Možeš i ti”. Do sada je preko 1000 visokoškolaca, kroz osam crnogorskih opština, prisustvovalo održanim seminarima.

Opština Herceg Novi poziva sve zainteresovane da prisustvuju i iskoriste šansu kako bi se bolje informisali o prilikama za preduzetništvo u našoj državi.

1 komentar

  1. Kakvi su to visokoškolci kad ih treba učiti kako da rade,nagovarati da ne čekaju pred vratima iza kojih je prepuno svakakvih neradnika,a oni se osjećaju sposobnim samo za tamo,rođeni su baš za to i za to su spremni? Pokušavate samo da ih s vrata maknete,a vaši ih čekaju na svakome šalteru natumureni i osiljeno drski.Bolje bi bilo da njih malo obučite i procedure za rad presložite,malo sredite svoje zaposlene i shvatite problem društva.Zakon je rješenje,čišćenje kuće.
    0    0

Ostavite komentar

*

code