ZA ZAKUP DONJE ARZE OPET PRODUŽEN TENDER

ZA ZAKUP DONJE ARZE OPET PRODUŽEN TENDER

0
Podijeli

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte drugi put je produžio rok za dostavljanje ponuda na međunarodni tender za izdavanje u dugoročni zakup zemljišta i akvatorijuma na lokaciji Donja Arza u Opštini Herceg Novi, do 19. juna.

Produžen je i rok za otkup tenderske dokumentacije, po cijeni od pet hiljada eura do 12. juna.
Pravo da dostave ponude na ender za dugoročni zakup, od 31 do 90 godina, zemljišta i akvatorijuma na lokaciji Donja Arza imaju iskusni domaći i strani investitori, s finansijskom sposobnošću i iskustvom u projektovanju, gradnji i poslovanju turističkih kompleksa. Potencijalni zakupci imaju obavezu finansiranja, projektovanja, gradnje i upravljanja turističkim kompleksom.
U zakup se izdaje zemljište površine 94 hiljada metara kvadratnih i akvatorijuma od 469 kvadratnih metara.
Lokacija se nalazi u blizini tvrđave Arza, austrougarske građevine smještene na istoimenom poluostrvu i u blizini plaže Žanjic, na putu za Plavu špilju.
Potencijalni zakupac treba da dostavi investicioni program i biznis plan, u kojima će precizno biti navedena struktura, dinamika i iznos investicija po godinama i planirani izvor potrebnog investicionog kapitala.
Investicioni program mora biti obezbijeđen činidbenom garancijom, a ponuđač je obavezan da u roku od pet godina od početka realizacije ispuni obaveze predviđene tim programom.
Učesnicima na tenderu biće omogućen obilazak lokacije, a ponuđač je dužan da uplati depozit ili dostavi bankarsku garanciju u iznosu od 150 hiljada eura, naplativu na prvi poziv.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code