ZABARANA LOŽENJA VATRE NA OTVORENOM

ZABARANA LOŽENJA VATRE NA OTVORENOM

131
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Svako loženje i upotreba vatre na otvorenom na teritoriji opštine Herceg Novi od danas do 30. oktobra je zabranjeno, saopšteno je iz Službe zaštite i spasavanja.

Iz ove službe apeluju na građane da ne bacaju zapaljene opuške cigareta iz automobila tokom vožnje, a o eventualnoj prijavi požara neophodno je odmah obavijestiti Službu zaštite i spasavanja na telefon 123.
U slučaju nužne potrebe za loženjem u periodu zabrane, pravna i fizička lica dužna su da obavijeste tri dana ranije ovu Službu, kako bi se izbjegle moguće posljedice i štete.
Pravna i fizička lica koja nesavjesnim radnjama izazovu pojavu i širenje vatre, kazniće se shodno odredbama 118. do 119. stav 3 Zakona o zaštiti i spašavanju.
U periodu restriktivnog vodosnabdijevanja, Služba zaštite i spasavanja izlaziće u susret građanima u skladu sa mogućnostima Službe, navodi se na kraju saopštenja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code