Zabavni program i popusti 3. i 4. februara, u ski-centrima Savin kuk...

Zabavni program i popusti 3. i 4. februara, u ski-centrima Savin kuk i Javorovača

0
Podijeli

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Žabljaka i turističkom privredom, za vikend, 3. i 4. februara upriličiće zabavni program povodom zimske sezone u ski-centrima Savin kuk i Javorovača na Žabljaku. Tim povodom biće organizovan besplatan autobuski prevoz za sve zainteresovane.

Foto: TO Žabljak

Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim radnim danom, najkasnije do četvrtka, 1. februara, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300 od 7-15h.

Picerija i restoran

Svi gosti Žabljaka, pored rekreacije na snijegu i suncu, moći će da uživaju i u dvodnevnom muzičko-zabavnom programu koji će biti realizovan u ski-centrima Savin kuk i Javorovača. Oba dana, u intervalu od 12h do 16h,  u ski centru Savin Kuk posjetioce će zabavljati DJ Jools i DJ Shar. Na ski stazi Javorovača će u subotu 3. februara sa početkom u 15h nastupati ansambl Toć, dok je u ovom ski centru za oba dana predviđen program animacije za najmlađe posjetioce, za koji će biti zadužen Žarko Žabac.

Posebna pogodnost za posjetioce biće promotivne cijene pića na Savinom kuku i Javorovači, kao i besplatno noćno skijanje na ski-stazi Javorovača.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code