Zabrujalo 100 Moto mrazeva

Zabrujalo 100 Moto mrazeva

1474
2
Podijeli

moto mrazevi 2015 1Djeda mrazevi na motorima iz cijele Crne Gore prodefilovali su danas oko podne hercegnovskom rivijerom, od Kamenara do Igala. Imali su kratko zadržavanje kod parka Boke, gdje su podržali učesnike manifestacije „Pozdrav gradu“, a onda poseban program u Domu Mladost u Bijeloj.
Članovi hercegnovskog Moto kluba MC Cruiser sa motoristima iz Crne Gore pridružili su se tako humanitarnoj akciji “Moto djeda mrazevi”, koju organizuje Udruženje “No limit bikers” iz Podgorice. Ovo je četvrta godina da pohode Dom Mladost, u kome boravi oko 160 štićenika. Uručili si im prigodne poklone, pružili im mogućnost da se upoznaju sa motorima i velikim brojem Djeda mrazova. To je već postala tradicionala akcija bajkera kojom žele da djeci bez roditeljskog staranja, ali i djeci i omladini sa smetnjama u razvoju uljepšaju praznike. Ideja je pokrenuta 2010. godine, a “Moto Djeda mrazevi” su od tada, osim mališana u Bijeloj, obradovali i drugare u Podgorici – u Zavodu za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine 2011-te, odnosno u Resursnom centru za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju na Zabjelu.
moto mrazevi 2015 3Zahvaljujući prilozima bajkera iz cijele Crne Gore i uz pomoć sponzora, motoristi su donijeli djeci , slatkie, igračake, knjige i još dosta toga što im je potrebno i što ih je obradovalo. Nakon druženja sa djecom u Bijeloj, Moto klub MC Cruiser priredio je ručak i osvježenje u odmaralištu Crvenog krsta Srbije u Baošićima.
Inače,u foajeu Dvorane Park do 18 h trajaće izložba radova i prezentacija proizvoda il usluga više NVO, u sklopu manifestacije „Pozdrav gradu“.Tu su organizacije “Lira”, “Avenir” i “Zrak sunca”, kulturno umjetnička društva “Igalo”, “Ilija Kišić” i “Sloga”, kao i Kulturno-sportski centar “Diano” i Umjetnički centar “As”, volonteri klub JUSMŠ “Ivan Goran Kovačić” i gosti štićenici Dječjeg doma “Mladost”.

moto mrazevi 2015 2

2 Komentari

  1. Skupili se roditelji sa malom djecom a ovi turiraju masine-djeca palcu,roditelji bleje u motore!?! Gledam-ne vjerujem.
    Sve u svemu – totalno nepotrebna sabanijada
    0    0

Ostavite komentar

*

code