Zahvalnice Herceg festa za doprinos organizaciji 49. Praznika mimoze

Zahvalnice Herceg festa za doprinos organizaciji 49. Praznika mimoze

11
Podijeli

U foajeu Dvorane Park predstavnici JUK Herceg fest upriličili su koktel druženje sa predstavnicima NVO sektora, opštinskih preduzeća i službi, te medija, koji su pomogli realizaciju 49. Praznika mimoze.

Svima koji su doprinijeli realizaciji ove manifestacije v.d. direktorica, Gordana Porobić Krcunović uručila je plakete.

Picerija i restoran

Po njenim riječima, najjači motiv svima koji su pomogli organizaciju Praznika je opšte dobro i dobro Herceg Novog.

– Sigurna sam da svi mi, ukoliko se još bolje organizujemo kao zajednica, možemo uraditi  mnogo dobrih stvari za naš grad, da možemo poboljšati turističku valorizaciju i kvalitet kulturne i turističke ponude grada. Pred nama je i ljetnja turistička sezona, a takođe i 50. jubilarni Praznik mimoze, tako da su nam sugestije, predlozi, stavovi dobro došli – kazala je ona.

Zahvalnice su, kao i prošle godine, pored opštinskih Sekretarijata i gradskih preduzeća, Centra bezbjednosti Herceg Novi, dobili i predstavnici NVO sektora, škola, ali i medija. Među njima i Radio Jadran, koji je ispratio najavama i izvještajima sve događaje u okviru glavnog programa, kao i mnoge sportske događaje 49. Praznika mimoze.

11 Komentari

  1. Mos zamislit kakvi su realisti za te nagrade i zahvalnice.
    Skoro su jahting klubu dali zahvalnicu sto drzi MAGAZU s obje strane setalista. Za unapredjenje posezone i predsezone . TO SU TI STRUCNJACI

  2. Hljeba i igara,neka treba…,ali ekonomisti imaju potrebu za čist benefit analizom u svakom poslu p i državnom,opštinskom tkz. Cost Benefit koliko si para uložio i šta si dobio,marketing,imidž,zabavu psihološki efekat,misli se na povrat pozitivnog imidža grada,da ali i para,eura koliko su gosti ostavili u gradu kasi..neka se oglasi kolega Obradović iz tur organizacije i da neku vrstu završnog računa praznika,Neda kritikuje mi,je postoji 50god ali koje efekte možemo bolje očekivati,gdje su tkz profitne jedinice

  3. Ima li to iđe da sami sebi dajete zahvalnice,pa to vam je bio posao sve ove godine da organizujete Praznik No što bi rekli stari “Hvali te me usta kad drugi neće”.

    25
    7

Ostavite komentar

*

code