Zajedno prvi put: Novski fotografi izlažu u Galeriji Josip Bepo Benković

Zajedno prvi put: Novski fotografi izlažu u Galeriji Josip Bepo Benković

1404
2
Podijeli

Izložba fotografija 12 novskih fotografa, pod nazivom “To sam ja” biće otvorena u srijedu, 15. marta u 19 časova, u Galeriji Josip Bepo Benković u Starom gradu. Biće to prvi put da se novski fotografi kolektivno predstavljaju javnosti.

Po riječima direktora galerije, Đura Belog Prijića, kao i u slučaju “Hercegnovske likovne scene”, namjera organizatora je da se fotografija kao medij više promoviše, te da se pokaže novskoj publici koji su to autori-fotografi koji žive i stvaraju u Herceg Novom.

Picerija i restoran

– Izložbom, iz objektivnih razloga, nisu obuhvaćeni svi fotografi, ali bilo je potrebno napraviti prvi korak. Ostvarena je odlična saradnja sa autorima, sa nadom da će se Novljanima u budućnosti predstaviti veći broj fotografa. Ipak, ostaje potreba za boljim međusobnim povezivanjem novskih fotografa, a Galerija Josip Bepo Benković je otvorena za saradnju – kazao je Prijić.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi Vanje Berberović-Šuberić, Jefta Bjelice, Danila Brajovića, Voislava Bulatovića, Branke Čelanović-Ilijanić, Miodraga Gaba Golubina, Jasona Golda, Zorane Mandić, Igora Mareša, Miloša Samardžića, Tomislava Stanića i Dejana Stojanovića.

Izložba će biti otvorena do 1. aprila.

2 Komentari

 1. A Milan Dobrilovic?
  Zasto njega nema medju vama?
  Nije htio da dodje medju a mater eee..
  Ima tu i amatera i “profija”.
  Nece to biti losa izlozba,samo neka narod izadje.
  Ovako se nabio u kuce i kuka,komenatarise iz kuce.
  E moj grade u sta se pretvori.Tamnicu.
  Mrdnite malo,sto stojite,sjedite,..
  Ni za lijepo nemate vremena?

  6
  5

Ostavite komentar

*

code