Zakup lokacija za privremene objekte: Početne cijene od 100 do 350 eura...

Zakup lokacija za privremene objekte: Početne cijene od 100 do 350 eura mjesečno

0
Podijeli

Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi objavila je Javni poziv za  davanje u zakup 11 lokacija u vlasništvu Opštine Herceg Novi za postavljanje privremenih objekata putem javnog nadmetanja.

Lokacije su na potezu od Igala do Zelenike, a početne cijene zakupa kreću se od 100 do 350 eura mjesečno. Zakup podrazumjeva postavljanje štandova, prodaju kokica, sladoleda ili kukuruza, prodaju knjiga, obavještavaju iz lokalne uprave.

Picerija i restoran

Zakup lokacija trajaće 4 mjeseca, od 1. juna do 1. oktobra.

Zainteresovani  mogu obaviti uvid u skice lokacija u kancelariji 88 na III spratu- Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema korisnika.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 50 eura na žiro račun Glavnog trezora Opštine Herceg Novi broj 51.

Ponude se mogu dostavljati najkasnije do 17. maja, do 14 h, dok traje prijem pisama na Građanskom birou Opštine Herceg Novi za taj dan. Sve ponude pristigle na Građanski biro Opštine Herceg Novi nakon tog vremena smatraće se neblagovremenim.

Javno nadmetanje održaće se narednog dana, u kancelariji Direkcije za imovinu i zastupanje, u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za svaku lokaciju ponaosob.

Spisak lokacija za zakup dostupan je na linku

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code