Zapalila se klima u kući u Igalu

Zapalila se klima u kući u Igalu

7
Podijeli

Nešto poslije 17 časova Igalo i dio Tople ostali su bez struje, a dvoje vatrogasnih kola sa sirenama je projurilo magistralom. Poziv je vatrogascima stigao iz kuće Z.K. , kome se zapalio klima uređaj u potkrovlju, kazali su Radiju Jadran dežurni u Službi zaštite i spasavanja.

– Intervencija je brzo završena, jer je vlasnik sam ugasio požar, pa smo mi zapravo samo konstatovali šta se desilo. Nije bilo veće štete – kazali su nam u Službi.

Picerija i restoran

Nadležni iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema su radi bezbjednosti isključili struju na pola sata .

7 Komentari

 1. SRBIJA DO TOKija kod nas sve ide za pare tako i sve upotrbne dozvole neovisno od kvaliteta i i zakonske regulative.Na staru mrezu i distributivni sistem hiljade novih prikljucaka zato je Vodoovod i Elektroprivreda u kolapsu hronicnom
  Riba smrdi od glave tako da trazili ste gledajte

 2. Boze mili pogledaj kakvi smo ljudi,umesto da vam je drago sto se nije nista ozbiljnije desilo vi negodujete jer ste,zaboga,ostali pola sata bez struje. Strasno.

  18
  6
 3. Struja se gasi iz predostrožnosti. Normalno je da dežurni vatrogasnog zatraži da se sa sigurnošću isključi objekat u kome se gasi požar na električnoj instalaciji. Ljudski životi su u pitanju i niko neće da rizikuje da gasi objekat pod naponom.

  Kratkotrajan prekid snabdjevanja zbog požara je potpuno opravdan, a vama kojima to smeta, zapitajte se kako bi se ponašali da vama treba takva “usluga”…

  Čak i kada se požar na instalaciji ugasi pjenom ili CO2, nakon osnovnog gašenja, opožareno mjesto treba ohladiti da ne dođe do ponovnog samozapaljenja, tako da za sigurno gašenje, objekat mora biti sigurno odspojen sa mreže.

  Zato, pomalo i budite sretni što vatrogasci i elektrodistribucija tako brzo i efikasno komuniciraju i rješavaju probleme

  38
  5

Ostavite komentar

*

code