Zaštitno lice Tivta, hotel “Palma“, od maja u novom ruhu vrijednom...

Zaštitno lice Tivta, hotel “Palma“, od maja u novom ruhu vrijednom dva miliona eura

1172
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

hotel palma rjesenje 160316 1Hotel “Palma”, koji više od 30 godina krasi obalu Tivta, sredinom maja će dobiti novi, moderan izgled, ali i bogatiji sadržaj.  Nakon rekonstrukcije hotela, vrijedne oko dva miliona eura, Tivat će dobiti savremeni gradski hotel kategorizacije 4 zvjezdice, sa svim neophodnim sadržajima za hotel visoke kategorije.

hotel palma radovi 160316 2U novom hotelu će raditi više radnika nego dosad, pa će nakon rekonstrukcije u hotelu “Palma” biti zapošljeno oko 100 radnika, što je za 40 više nego ranije, saopšteno je iz kompanije “Primorje” Hotels & Restaurants.

Picerija i restoran

Rekonstrukcija hotela započeta je u februaru i radovi teku planiranom dinamikom. Trenutno se ugrađuju savremeni sistemi slabe struje, takozvane “pametne hotelske sobe” i centralizovani sistemi ventilacije i hlađenja. Pri kraju su radovi u spa centru. Ubrzo počinju i radovi na fasadi.

hotel palma radovi 160316 3Novi hotel će se razlikovati od starog po savremenom dizajnu enterijera i eksterijera. Raspolagaće sa 113 moderno opremljenih soba.

Hotel Palma biće ušuškani, prijatan i komforan hotel na samoj obali mora, a usluga koja će već od maja biti dostupna svim posjetiocima Tivta biće na najvišem mogućem nivou.

4 Komentari

 1. Slučajni turista,mnogi naši imaju mali problem kao posljedicu ratova i okupacija,tzv.stres koji se ispoljava u vidu naklonosti okupatoru i ignorisanja svojega.A,imamo previše i onih koji nas ubjeđuju da je ovo neka druga zemlja pored našega mora.Sve u svemu-poremećaj….
  0  0
 2. Pa sto ne nasminkaju i ostale hotele tako kao sto su nasminkali Palmon bay.? Ta sminka kosta 9 miliona evra.E sad da je u Srbiji bilo bi odlicno,ovako kako je u Crnoj Gori nista ne valja sto se uradi..
  0  0
 3. Petre,u hotel Palmon bay imaju dobre usluge,radnike,red i sve što treba,ali posmatrači moraju da srede svoju sujetu,predrasude,,kao i emocije.O Tivtu nema više što lose da se kaže,osim pohvale i ponosa što je blizu nas.
  0  0

Ostavite komentar

*

code