Zatvorena II faza Instituta Igalo, 200 hiljada ostvarenih noćenja u oba objekta

Zatvorena II faza Instituta Igalo, 200 hiljada ostvarenih noćenja u oba objekta

2
Podijeli

Noviji  dio Instituta Igalo, danas je zatvoren i jutros su ispraćeni  posljednji gosti, grupa od 40 Holanđana. Ponovno otvaranje II faze, na kratko, očekuje se već u decembru, kada bi od 8.-10. decembra ovdje trebalo da bude smješteno 800 karatista iz Crne Gore i regiona, koji će učestvovati na Prvenstvu Balkana za kadete, juniore i U21.

Nakon toga, objekat se ponovo zatvara do 29. januara sljedeće godine. Prvi gosti, kao i ranijih godina, biće korisnici Fonda, kao i penzioneri iz regiona.

Picerija i restoran

Direktor marketinga i prodaje, Nikola Mračević kazao je Radiju Jadran da je ovo za Institut bila izuzetna godina u poslovnom smislu, te da su u menadžmentu zadovoljni:

“Do danas smo ostvarili skoro 200 hiljada noćenja, odnosno nešto preko 197 hiljada, što je u odnosu na prošlu godinu više za 12 hiljada”, naveo je Mračević.

Povećanje broja noćenja u novom dijelu rezultat je dobro osmišljene tzv. Ex Yu ponude koja. Dobra vijest je da će tokom naredne godine biti povećan i broj norveških pacijenata:

“Prve norveške pacjente očekujemo 10. aprila, a u odnosu na ovu godinu, imaćemo grupu više, što znači 7 grupa po 140 pacijenata”, kazao je on.

Posjete Vili Galeb ove godine takođe su bile rekordne, jer je prodato preko 3 i po hiljade karata, što je više u odnosu na prošlu godinu za hiljadu. Posljednji organizovan obilazak bio je juče. Vila je za posjete otvorena u junu, a u narednom periodu radiće po potrebi.

Zimski period biće iskorišćen za renoviranje dijela smještajnih kapaciteta u novom dijelu. U većini soba će biti zamijenjene podne površine laminatom i postavljene nove zavjese. Osim toga, Institut će nastaviti uspješnu promociju po sajmovima u regionu:

“Dijelom smo prisutni na sajmovima, a dijelom šaljemo materijal kao partner NTO. Bili smo u Parizu, Novom Sadu i Londonu, a prije par dana smo se vratili sa specijalizovanog sajma za kongres, wellness i spa u Beogradu. Ostvareni su veoma korisni kontakti. Prisustvovali smo Sajmu medicine u Beogradu, a prvi put ćemo u januaru biti na sajmu turizma u Oslu. U februaru nas očekuje nastup na najvećem sajmu u regionu, u Beogradu”, pojasnio je on.

Stari stacionar Instituta biće zatvoren 25. decembra, a njegovo ponovno otvaranje očekuje se najvjerovatnije početkom aprila.

2 Komentari

  1. Mora se ovaj institut sto prije zatvorit i prodat da grade apartmane, jer ne dao Bog sa u HN nesto pozitivno posluje …

    Ps: svaka cast, odrzite taj institu, neka posluje dobro, nempj te ga dati irvasima da ga prodaju i naprave apartmane.

    15
    3

Ostavite komentar

*

code