Zatvoreni šahtovi u Baošićima

Zatvoreni šahtovi u Baošićima

10
Podijeli

Da je ponekad najdjelotvorniji način  da se  nadležni pokrenu da obave svoj posao, putem medija, pokazuje freški primjer iz Baošića.

Mještani su se  ko zna sa koliko poziva i molbi obraćali opštinskim institucijama, da im se putna dionica na donjoj rivijeri osposobi za normalan prilaz kućama. Međutim, tekst i  slike otvorenih šahtova koje su proslijedili redakciji Jadrana, izgleda su ostavili najjači utisak.

Picerija i restoran

Samo dan nakon objave na našem portalu da su otvoreni šahtovi opasni za saobraćanje, a da su u njima  fekalne vode  do vrha, zatvoreni su. Vožnja uzanim putem ponovo je moguća, bez opasnih prepreka.

Sa nevoljama zbog postavljanja kolektorske mreže  Baošićani kubure već četvrtu sezonu. Mnogo toga moglo se i brže i kvalitetnije obaviti.

Jedan od mještana Darko Sijerković ističe da su ovoga pute radove na zatvaranju šahtova obavili radnici „Vodovoda i kanalizacije“ i to daleko kvalitetnije nego njihovi prethodnici iz turske kompsnije Ćeltikćoglu, ili njihovih podizvođača.

“Kamo sreće da su im ranije bili povjereni dijelom poslovi oko izrade šahtova i polaganja vodovodnih cijevi, siguran sam da bi sve bilo i ranije gotovo i mnogo kvalitetnije nego što su to prije radili mnogi nestručni izvođači. Ovako bravo za nas i za Radio Jadran, jer smo dijelom zaslužni što je ovo brzo završeno”, kaže Sijerković.

10 Komentari

 1. Drago mi je da je Darkova inicijativa uspela i to iznenadjujuće brzo!!! Još jednom sve čestitke Darku jer zahvaljujući njemu, sada možeme sa uzivanjem setati obalom bez neprijatnih mirisa!!! Cestitke Radio Jadranu i naravno Vodovodu.

  13
  2
 2. RADIO JADRAN JE JEDNA OD RIJETKIH FIRMI KOJA SVOJ POSAO OBAVLJA KVALITETNO I PROFESIONALNO I UVIJEK JE NA USLUZI OVOM IZLUDJENOM I BLESAVOM NARODU.BOLJE BI VODILI ONI HN OPSTINU SA 2 KOMPJUTERA NEGO OVI IZ SO H.NOVI SA ONOLIKOM ZGRADOM I ONOLIKOM BANDOM NERADNIKA I NESPOSOBNJAKOVICA KORUMPIRANIH.

  20
  5
 3. E, to je pravo, kad ima pomaka u nečemu što se može brže i bolje riješavati na zadovoljstvo svih.
  Eto i dokaza da su takve i slične poslove mogli uspješno odraditi zaposleni u našim firmama iz HN.
  Zato sam saglasan sa Gosp. Sijerkovićem i pohvaljujem radnike Vodovoda.

  21
  2

Ostavite komentar

*

code