ZAUSTAVITI NEPROPISNO ODLAGANJE KABASTOG OTPADA

ZAUSTAVITI NEPROPISNO ODLAGANJE KABASTOG OTPADA

278
0
Podijeli

Na Koordinacionom tijelu za praćenje sezone iz JP “Čistoća” su ukazali na vanredne napore koje ovih dana ulažu da bi očistili grad zbog povećanog i neprimjerenog odlaganja kabastog i zelenog otpada pored kontejnera, kao i građevinskog šuta pored lokalnih saobraćajnica.

Zato apeluju na građane da daju svoj doprinos da grad bude uredan i čist u sezoni na taj način što će poštovati komunalni red i odlagati otpad u za to predviđeno vrijeme i na mjestima koja su određena za to.
Opština je uređivala i plaže pod zakupom, zato potpredsjednik opštine Dragan Janković smatra da nisu korektne prozivke koje je JP „Morsko dobro” uputilo Opštini Herceg-Novi za čistoću plaža.
– Opština je uradila sve da i plaže koje je JP „Morsko dobro” dalo u zakup održava čistim iako to nije naša obaveza. Uređivali smo plaže, jer to smatramo „obrazom” grada. S druge strane JP Morsko dobro još uvijek nije završilo sa izdavanjem u zakup plaža uprkos tome što smo ih, nedavno na sastanku, zamolili da nam do 1. jula kažu koje plaže nisu zakupljene i u našoj su nadležnosti, kazao je Janković.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code