Završen ligaški dio Regionalne Triglav lige, Miloš Šćepanović najbolji golman

Završen ligaški dio Regionalne Triglav lige, Miloš Šćepanović najbolji golman

0
Podijeli

Golman Jadrana Carine, Miloš Šćepanović izabran je za najboljeg čuvara mreže ove sezone u Triglav Regionalnoj vaterpolo ligi, dok je za najboljeg igrača proglašen Luka Lončar iz dubrovačkog Juga, odakle je i najbolji strijelac lige, Paulo Obradović. Stručnu izobrnu komisiju činili su predsjednik komisije, Perica Bukić i tri člana – Milorad Krivokapić, Petar Porobić i Milivoj Bebić.

Ligaški dio Triglav Regionalne vaterpolo lige završen je proteklog vikenda. Nakon 18 kola, odnosno 16 odigranih utakmica Jadran Carine zauzeo je 2. mjesto na tabeli, sa osvojenih 34 boda. Novljani su ove sezone upisali 11 ligaških pobjeda, 1 meč odrigrali nerješeno, te upisali 4 poraza. Oni su postigli 134 gola, a primili 117, te je gol razlika +37.

Picerija i restoran

Drugi crnogorskipredstavnik u Triglav Regionalnoj A1 ligi, VK Budva završio je ligaški dio na 7. poziciji, sa 16 osvojenih bodova.

Domaćin finalnog turnir lige, shodno propozicijama, je najbolje plasirana ekipe iz ligaškog dijela, a ove sezone to je dubrovački Jug.

Finalni turnir na programu je 31. marta i 1. aprila na bazenu u Gružu, u Dubrovniku. Prvog dana turnira od 18:30h odigraće se polufinalni susreti Jug CO – Partizan, te od 20:15h  Jadran Carine – Mladost. Ovu utakmicu sudiće sudije Vlaho Radičević iz Dubrovnika i Petar Abramović iz Kotora, delegat susreta je Božo Vuletić iz Duborvnika.

Finalna utakmica je na programu u subotu, 1. aprila, od 19:30h, a utakmica za III mjesto se ne igra, već se plasman određuje na osnovu plasmana iz ligaškog dijela. Cijena ulaznice je 30 kuna (oko 4 eura). Sve tri utakmice biće direktno prenošene na programima Arena Sport.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code