Završen prekogrančni vaterpolo kamp u Herceg Novom

Završen prekogrančni vaterpolo kamp u Herceg Novom

2001
2
Podijeli

OH2O POLO kamp_3Prekogrančni vaterpolo kamp, koji je okupio 80 najboljih mladih vaterpolista godišta 2006. i 2007. iz klubova: VK Primorac, VK Cattaro, VK Cavtat, VK Jug, VK KPK , VK Galeb Makarska i PVK Jadran Carine, u okviru projekta OH2O POLO, a koji sporovodi PVK Jadran Carine, uspješno je organizovan od 10. do 14. juna u Herceg Novom. Najbrojniji predstavnik na kampu bio je domaćin PVK Jadran Carine sa 24 predstavnika.
U petodnevnom programu organozovano je 6 treninga na bazenu, te jedan trening u sportskoj sali, kao i dva predavanja o sportu u Evropskoj Uniji i zdravom načinu života. Za rad sa mladim vaterpolistima bilo je zaduženo 7 vaterpolo trenera, po jedan iz svakog od klubova učesnika, kao i kordinatori kampa, Petar Radanović i Zoran Ivanovski iz Jadrana Carine. Radi efikasnijeg i boljeg rada, učesnici kampa su bili podjeljeni u dvije grupe po godištima, te su se svi treninzi odvijali u dva termina.  Za nedjelju je bio planiran zajedniči izlet brodom koji, radi loših vremenski prilika, nije organizovan, pa su djeca imala suvi trening u sali.
OH2O POLO kamp_2Iz Jadrana Carine na kampu su učestvovali: Rade Đukić, Radivoj Radanović, Stefan Vico, Tadija Matijašević, Petar Popović, Jovan Barbarez, Balša Damjanović, Danilo Ogurlić, Božo Stevanović, Vuk Ivović, Matija Lučić, Uroš Novović, Maksim Šćepanović, Danilo Stupar, Strahinja Gojkovic, Miljan Bosković, Marko Nikezić, Nemanja Motika, Vuk Radović, Nikola Petrović, Vasilije Pakaški, Saša Vavić, Aleksa Mandić i Đorđe Koprivica za  2008. Godište, koji je ujdeno bio i najmađi učesnik kampa. Trener Jadrana Carine je Dušan Ivanovski.
– Nakon održanog kampa možemo biti jako zadovoljni. Vremenske prilike nam nisu išle na ruku, međutim cjelokupni plan i program kampa je uspiješno sporveden. Ovaj kamp je imao posebu draž, jer su na njemu učestvovala djeca najmlađeg uzrasta, ona starosti 9-10 godina. Po njihovim reakcijama vidjelo se da su uživali, kako u borvaku i druženju u hotelu, tako i u zajdničkim treninzima. Nadam se da su im predavanja bila interesantna i korisna, te da su se kućama vratili puni utisaka i bogatiji za jedno novo iskustvo. Na ovakvim stavrima kao što je kamp zaista se najbolje vidi koji je benefiti ovakvih projekata, te smo zaista ponosni na činjenicu da je sve ovo ideja i realizacija našeg kluba – izjavio je direktor Jadran Carine, Miloš Mračević.

OH2O POLO kamp_1

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code