ZAVRŠEN PRVI KAMP ZA VATERPOLISTE I PLIVAČE U SKLOPU PROJEKTA „OH2O POLO”

ZAVRŠEN PRVI KAMP ZA VATERPOLISTE I PLIVAČE U SKLOPU PROJEKTA „OH2O POLO”

255
0
Podijeli

U periodu od 23. do 28. septembra održan je prvi kamp u sklopu projekta „OH2O POLO”.

To je prvi od četiri kampa koji će mladim vaterpolistima omogućiti da rade sa istaknutim trenerima i reprezentativcima. Još jedan će biti organizovan u Crnoj Gori, a dva u Hrvatskoj.
Na ovom prvom kampu je bilo 80 učesnika godišta 2002. i 2003. iz klubova: PVK Jadran Carine, VK Bijela, VK Primorac, VA Cattaro i VK Budva iz Crne Gore i VK Jug, VK Bellevue, VK Cavtat, VK Gusar i VK Korčula iz Hrvatske.
Plan treninga tokom prvog kampa je napisao selektor reprezentacije i trener PVK Jadrana Carine Vladimir Gojković. Treninzi su se odvijali u grupama od cca 40 igrača, s tim što se grupa dijeli na dvije po 20 djece. Sa svim grupama rade svi treneri.
U toku trajanja kampa organizovana su i dva predavanja za sve učesnike. Prvo predavanje su održali nezavisni predavači, Ana Selić i Vlado Dedović, iz Podgorice na temu „Evropa za mlade” gdje je učesnicima približen pojam „Šta je Evropska unija”. Na drugom predavanju na na temu „Zdravlje i sport” doktor vaterpolo reprezntacije i PVK Jadran Carine, Dragan Dabović, upozano je malde učesnike sa važnošću bavljenja sportom koje doprinosi njihovom pravilnom fizičkom i društvenom sazrijevanju.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code