Završen V Big game fishing: Pobjednik ekipa „Porto“ iz Budve

Završen V Big game fishing: Pobjednik ekipa „Porto“ iz Budve

12
Podijeli

Nakon tri uzbudljiva dana na otvorenom moru, izvan zaliva Boke, 21 ekipa ribolovaca na trofejne ribe, okončala je s uspjehom V Game fishing. Nagrade najboljima je sinoć u „Stanici“ na Škevru dodijelio predsjednik Skupštine opštine Hreceg Novi, Miloš Bigović.

Sa ulovljena 62 kg ribe pobjednička ekipa je Porto iz Budve, sa kapitenom Slobodanom Kavajom. Domaćinima „Big game Herceg Novi“, sa kapitenom Racom Gardaševićem, koji su imali ulov od 48 kg, pripalo je drugo mjesto. Treća, sa ulovom od 46 kg bila je posada Eurocons Kamfil iz Srbije, sa kapitenom Darkom Đurićem.

Picerija i restoran

Da sve bude dobro odmjereno i regularno brinuo je sudija, predsjednik Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore, Mladen Rostović, pa je evidentirano da su ove tri ekipe osvojile najviše bodova: 436,8, zatim 285, 6 i trećeplasirana 276.

Pobjednik „Porto“ dobio je pehar i statuu, rad novskog umjetnika Nikše Kosića, a drugoplasirani i trećeplasirani pehare i umjetničke slike Nikše Kosića.

Ove godine na „Little game fishing“ na Rosama se takmičilo 46-oro malih ribara, podijeljenih u 12 ekipa i svaka je imala ulov. Prošlogodišnju titulu prvaka odbranila je ekipa „Ribar“ iz Baošića“. Čine je braća Nikola i Nemanja Damjanović sa čak 22 ulovljene ribe. Drugo mjesto pripallo je ekipi „Savina“ sa deset ulovljenih riba i treće „Škveranima“ sa 8 riba.

Specijalna nagrada najmađem učesniku pripala je devetogodišnjem, Đorđu Koprivici.

– Bilo je ovo još jedno odlično druženje, po običaju. Odličan odziv takmičara i gostiju u pratnji sa strane. Jer, je u Herceg Novi na BIG GAME došlo preko 100 učenika i pratilaca. Ovo ostaje i i dalje prilika koju treba da iskoristimo za produžetak sezone i novi vid turističke ponude – kazao je Radiju Jadran organizator, predjsjednik kluba „Big game Fishing“ iz Herceg Novog, Raco Gardašević.

Sinoć na Škveru priređena je prava riblja gozba, od ulovljenih tuna, sabljarki, lampuga, trapa… Prijatno iznenađenje prvo su imali prolaznici koji su mogli da besplatno dobiju ukusnu, svježe pečenu tunu, a onda je bogata večera priređena i za preko 150 učesnika i gostiju.

12 Komentari

 1. Bravo djeco ! Bravo veliki!
  Cestitke Racu , supruzi i svim organizatorima i ucesnicima! Divan dogadjaj sa divnim ljudima u našem gradu… kamo sreće da ih je više ! ! !

  2
  4
 2. Prethodnih godina samo ucesnici su snosili troskove organizacije.Ove godine sponzor je bila i TO sa 6000 eura,a sadrzaj najskromniji.Entuzijazam prelazi u profit?Nastavite li ovako manifestaciju ce te unazaditi,pa i ugasiti,a mogla bi biti znacajna kao Dani mimoze.

  3
  1
 3. Bravo za Gardasevica, izvanredna festa i organizacija.
  Jos jedno bravo za Stanicu, izvanredna zabava, vrhunska hrana i organizacija.
  Zamjerka noc bez muzike, svuda okolo muzzicki program, kazu zabranila opstia a ovim okolo o cemu se radi?

  9
  3
 4. Ovom narodu nikad ugoditi nista im ne valja sada se navadili na Milose bodu im oci jer organizuju prate i ucestvuju u svim gradskim desavanjima ipak bi voljeli da se nista i ne desava cini mi se milose i mica samo naprijed

  12
  11
  • Da, da, ali interesantno je to što komentarišu samo lokalne političare, koji im, vjerovatno, smetaju, a ni riječ da kažu o temi teksta.Vjerovatno ga nisu ni pročitali??!

   7
   4
 5. koliko divnih dogadjaja u Novom, bravo, nastavite, dodavajte svake godine jos po neki! samo nista ne gasite od prethodne vlasti sto su oni pokrenuli a bilo je dobro!

  17
  3
 6. Bigovic i Mića postaju sve fotogenicniji. Vjezbalo se to pred ogledalom,nema sta. Malo jos da porade na ustima, i ono poluprofil da okrenu,malo glavicu u stranu i rucica na bok…Bombonice. #selfieboys

  25
  7
 7. Opet Konjević i Bigović idu da se slikaju…Ali ovaj put su se makar fino rasporedili
  Pokusavaju da budu novski Vučić i Stefanović, ali ne kontaju da ispadaju presmijesni.

  23
  7

Ostavite komentar

*

code