ZAVRŠENA „ŠKOLA KREATIVNOG PISANJA ON LINE“ U GRADSKOJ BIBLIOTECI

ZAVRŠENA „ŠKOLA KREATIVNOG PISANJA ON LINE“ U GRADSKOJ BIBLIOTECI

192
0
Podijeli

Javna ustanova Gradska biblioteka i čitaonica Herceg Novi predstavila je rezultate rada „Škole kreativnog pisanja on line”.

Radionica je realizovana u okviru Programa rada sa djecom i mladima i u saradnji sa Srednjom mješovitom školom „Ivan Goran Kovačić”. O radionici su govorili Aleksandra Vićentijević, a učesnici su čitali svoje radove.
Polaznici radionice bili su srednjoškolci koji imaju sklonosti ka lijepom pisanju i zainteresovani su da se u toj vještini usavrše stilski, leksički i pravopisno. Program im je omogućio sticanje novih znanja i iskustava, podstakao ih na stvaralački rad i afirmaciju.
Kako je broj polaznika radionice kreativnog pisanja on line bio ograničen na 10 do 15 učenika, đake prvog, drugog i trećeg razreda SMŠ „Ivan Goran Kovačić” predložili su predmetni nastavnici maternjeg jezika i književnosti.
Radionicu je vodila Aleksandra Vićentijević, dječija spisateljica, načelnica biblioteke „Dositej Obradović” i biblioteke „Isidora Sekulić” iz Beograda, zaslužna za unapređenje dječijeg bibliotekarstva i autorka brojnih programa za djecu i mlade.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code