Završna mediteranska fešta u Bijeloj

Završna mediteranska fešta u Bijeloj

5
Podijeli

Fešta “Veče ribe i vina” kojom će Bijeljani zaokružiti ovu ljetnju sezonu biće upriličena sjutra, 25. avgusta na mjestu Rake kod Kozare u Bijeloj. Početak je zakazan za 20 časova.

Gosti će imati priliku da se zabavljaju uz nastupe klape Stari kapetan i muzičara Veljka Majmunovića. Fešta je mediteranskog karaktera, a domaćini su za goste pripremili ribu, priganice i vino. Organizatori i pokrovitelji fešte su Mjesna zajednica Bijela i udruženje žena NVO „Ruža vjetrova“.

Picerija i restoran

-Ovu lokaciju pokušavamo da ponovo valorizujemo. To je dio Bijele koji je dugo vremena bio zapušten, bez događaja i bilo kakvih  manifestacija. U nekadašnjoj državi, a to znaju stariji građani, tu je uvijek bilo dešavanja, ribljih večeri, žive muzike– ističe predsjednik Mjesne zajednice Bijela, Vojislav Ilić.

Mještani i gosti tako će na lijep način zajedno zatvoriti ovu ljetnju sezonu u Bijeloj.

5 Komentari

 1. Najbolji pretsjednik mjesne zajednice u BIJELOJ ZADNJIH BAR 30 GODINA . VOJO SVE TI ZDRAVO I VESELO BILO. ČOVJEK VRIJEDAN I PAŽNJE I POSTOVANJA. SVAKA ČAST .

  9
  3
 2. Nisu “Rake kod Kozare”. Mjesto se zove na Rake, poslednjih godina poznato i kao Kozara, po istoimenoj kafani, koja je tu nekad radila..
  Bravo Vojo!

  16
  2

Ostavite komentar

*

code