Završni gala koncert Operosa Montenegro Opera Festivala 2017

Završni gala koncert Operosa Montenegro Opera Festivala 2017

819
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Zvuci violine specijalne gosće, egipćanke Basme Edrees, koja je alumni i profesionalno angažovana na Džulijardu očarali su publiku sinoć na Kanli Kuli na zatvaranju Operosa Montenegro Opera Festival 2017.

Gosti su na gala kncertu klasične muzike imali priliku da uživaju u najpoznatijim zvucima muzike (Mocarta, Ravela, Weberna) koju je izvodio Operosa Montenegro orkestar na čelu sa koncert majstorom Marko Simovićem, a koji je vodio mladi dirigent Jan Wierzba koji dolazi iz organizacije enoa (Evropska mreža operskih akademija).

Picerija i restoran

Kako je cilj Operose približavanje klasične muzike mladima kroz modernu interpretaciju i sinoć je u okviru Young@Opera projekta mlađima od 18 godina bio obezbjeđen slobodan ulaz na koncert.

Domaća i publika iz raznih krajeva, internacionalni novinari, biznismeni i diplomate, kao i ljubitelji opere bili su puni pozitivnih impresija oko cjelokupnog programa Festivala, smatrajući da je ovaj koncert najbolji način da se zaokruži priča uzbudljivog programa Operosa Montenegro Opera Festivala 2017.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code