Zbog “Mimoze” u petak zatvoren dio Ulice Sava Ilića, Njegoševa, Save Kovačevića,...

Zbog “Mimoze” u petak zatvoren dio Ulice Sava Ilića, Njegoševa, Save Kovačevića, X Hercegovačke

1414
1
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_ulice_ulica_njegoseva_3_rjZbog nesmetanog održavanja Praznika mimoze i prolaska povorke, sjutra, 5. februara, od 17 do 20 časova, biće zatvorena za saobraćaj Ulica Sava Ilića, od raskrsnice sa Ulicom V Crnogorske brigade (kod bivšeg hotela Tamaris), kompletna Njegoševa, kao i Ulica Save Kovačevića do raskrsnice sa Ulicom Stijepa Šarenca (kod Energoprojekta).
Istog dana od 18 časova do kraja večernjeg programa biće zatvorena i Ulica X Hercegovačke od Autobuske stanice prema Trgu Nikole Đurkovića, pa se mole vlasnici automobila da vozila u tom vremenu uklone iz te ulice.
Prvog dana Praznika mimoze važiće zabrana parkiranja u Ulici Save Kovačevića kod Atlas banke, u vremenu od 17 do 20 časova, kao i zabrana pješačke komunikacije ispod tore, od početka programa na glavnom gradskom trgu do početka koncerta Harija Mata Harija.
U subotu, 6. februra, radi obezbjeđenja trase za feštu od mimoze, ribe i vina, u vremenu od 8 do 14 časova biće zatvoren sa saobraćaj priobalni put, od Kumbora do Bijele.
Organizatori Praznika mimoze mole sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju ovog režima, kako bi sam događaj protekao u najboljem mogućem redu.

1 komentar

  1. Saobracaj od nadvoznjaka do trga treba potpuno zabraniti,osim za dostavna vozila.Sramota je na sta lici silazak sa autobuske do pijace,stariji ljudi koji su nagluvi i losijeg vida,teze pokretljivi,u stalnoj su zivotnoj opasnosti a i zdravima je tortura prolaziti tuda.A zasto-da bi bahate ljencuge svoje g… parkirale direktno na trg.
    0    0

Ostavite komentar

*

code