Zbog najavljenog nevremena odložena akcija „Očistimo Herceg Novi za jedan dan“

Zbog najavljenog nevremena odložena akcija „Očistimo Herceg Novi za jedan dan“

1403
1
Podijeli

Očistimo Crnu Goru za 1 danNa preporuku ADP Zid iz Podgorice, zbog najavljenog olujnog nevremena na području naše države, akcija „Očistimo Herceg Novi za jedan dan“ biće odložena, kao i druge akcije u okviru inicijative „Očistimo Crnu Goru za jedan dan“.
Kako su saopštili iz lokalne uprave, uprkos dobroj pripremi i volji organizatora da se ispoštuje planirani datum, ocijenjeno je da je, zarad efikasnosti akcije i učešća što većeg broja ljudi, najodgovornije promijeniti datum održavanja.
Predstavnici ADP Zid, koji je koordinator akcije za cijelu Crnu Goru, su saopštili da je ovaj predlog donijet nakon aktivne komunikacije sa Hidrometeorološkim zavodom Crne Gore. Iz HMZ su im kazali da je izvjesno da će našu zemlju tokom sjutrašnjeg dana zahvatiti olujno nevrijeme i da se očekuju obilne padavine.
Akcija je već otkazana u primorskim gradovima i Podgorici. Očekuje se da će akcija biti održana narednog vikenda. Više informacija biće poznato početkom sljedeće sedmice, o čemu će svi učesnici i javnost biti blagovremeno obaviješteni.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code