Zbog nevremena za sjutra odložen program “Grad pjeva”

Zbog nevremena za sjutra odložen program “Grad pjeva”

3305
10
Podijeli

zastave cg njegoseva hn 180516 4Program povodom proslave decenije obnove nezavisnosti Crne Gore “Grad Pjeva” koji je planiran za večeras, odlaže se za sjutra veče, zbog najavljenih loših vremenskih uslova, javili su iz lokalne samuprave.

Vrijeme početka programa ostaje isto, 20.30 h, kao i mjesto dešavanja – ispred terase hotela „Rudnik“, a nastupiće novska klapa Stari kapetan, a na Škveru Boka bend.

Picerija i restoran

Takođe, iz lokalne samouprave podsjećaju da je za sjutra, 21. maja, planiran program “Maslina za vječnost” u parku kod “Pošte” od 10 sati, a potom marš Gradske muzike Herceg Novi i Mjesne muzike Đenovići do Trga Nikole Đurkovića. Sa Trga će u 11 sati startovati Trka nezavisnosti, za koju se učesnici mogu prijaviti na licu mjesta od 10 sati.

10 Komentari

 1. @
  Dušan i ostali kao on. @
  I te crkvene zastave ste izmislili , pa vam služe samo za inat. Kome ? Protiv bilo kojih zastava nemam ništa ,ali se svakoj po značenju zna đe im je mjesto. Svaka u svoju državu. Od Hrvatske do Australije pitajte smije li neko istaći zastavu druge države, ali neka , svako govori o sebi koliko je otrovan,ali sav taj inat sam plaća jer se nervira dok se inati sam sa sobom. U svemu treba biti umeren i uzvišen ,a budale same niču one se šiju.
  0  0
 2. Pa Dusane jel ono dolje crkva il kuca doticnog provokatora,jer po meni ona zastava nije nista drugo.Ipak je ovo CRNA GORA.Zna se dje se isticu zastave druge drzave.Al neka,lijepo je gospodin KO TI KAZE napisao,al zalosno je sto se meni koja sam rodjena ovdje cini da je to nazalost davno proslo vrijeme.Mozda opet jedan dan da se bar pravimo da se volimo,ha.Osmijeh na face i u grad,na rivu…JER BOKESKO SRCE IMAM
  0  0
 3. dodjite pa skinite te zastave ako vam basta. pa zar u tuzima i ulcinju nema 10 puta vise zastava albanskih nego crnogorskih. i vise je vrijeme da naucite da trobojka sa 4 s nije strana zastava nego
  crkvena zastava i to spc.
  0  0
 4. “ko ti kaze” sve sto si napisao pozdravljam i u pravu si , ali mi komentarisemo isticanje zastava drugih zemalja na privatnoj kuci, sto je zakonom zabranjeno , a nekog mozda i vrijeđa.
  0  0
 5. Ama ljudi pustite se nacionalizma i budalastina… Kao kakvi idioti , prepucavate se oko zastava , politicara , Rusije Amerike , umjesto da se izdignete iznad toga i popijete kafu zajedno , prosetate , procakulate itd. Meni je najmilija Crnogorska zastava , mojoj zeni je Srpska , i sto cemo sad , da se svadjamo, razvodimo , da je terorisem da na silu lazno voli Crnogorsku ? Manite se nacionalizma IDIOTI , volite svoje postujte tudje . P.S. Mislite li da Slobo Kruso ne bi pomogao u pola dana ili pola noci Obradu da mu treba pomoc ili obrnuto , mislite li da Boris Seferovic ne bi pomogao Draganu Jankovicu i obrnuto , shvatite vec jednom ,svi smo mi NOVLJANI i to nas spaja i cini jednim…
  0  0
 6. te zastave su krivicno dijelo jer ih ne isticu ni institucije ni manjine, ni ruske ni srpske, niti se isticu povodima. to je inacenje slabim vlastima
  0  0
 7. dignite one zastave pored magistrale ispred autobuske da nam se ne rugaju komšije iz Srbije,jer zaludu sad prećerujete ako za to nemate petlju.
  0  0

Ostavite komentar

*

code