Zbog velikog interesovanja u ponedjeljak nastavak prijavljivanja za besplatan kurs italijanskog

Zbog velikog interesovanja u ponedjeljak nastavak prijavljivanja za besplatan kurs italijanskog

954
2
Podijeli

parla italianoKroz saradnju i dogovor Opštine Herceg Novi, ambasade Italije u Crnoj Gori i Zajednice Italijana, odlučeno je da svim zainteresovanima bude omogućeno da besplatno pohađaju najavljeni kurs italijanskog jezika, obavještavaju iz lokalne uprave.

– Kako je interesovanje za kurs bilo veće od očekivanog, a kapaciteti ograničeni, odlučeno je da u ponedeljak, 21. marta, u 18 sati u maloj sali Opštine bude organizovan dogovorni sastanak na koji su pozvani svi koji žele da pohađaju kurs, a nisu na spisku prijavljenih, saopštavaju iz Kancelarije za međunarodnu saradnju.

Picerija i restoran

Na tom sastanku svi će moći da se prijave, a kada bude poznat tačan broj polaznika biće dogovoren i način organizacije nastave, o čemu će svi biti blagovremeno obaviješteni.

Opština Herceg Novi izražava veliko zadovoljstvo zbog interesovanja koje su Novljani pokazali za učenje jezika, i kroz nastavak saradnje sa italijanskom ambasadom i Zajednicom Italijana u Crnoj Gori trudiće se da bude što više akcija koje će, kao i ova, izazvati pozitivnu pažnju i volju za učešće Novljana – navodi se na kraju saopštenja.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code