ZELENIČKA PUČKA FEŠTA “ZAČINILA” SEZONU

ZELENIČKA PUČKA FEŠTA “ZAČINILA” SEZONU

142
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na plaži Zmijice više stotina mještana i turista sinoć su bili dio pučke zabavne i sportske priče koja je organizovana drugi put.

Pobjednik “Zeleničkih igara”, koje je organizovala istoimena NVO, je grupa “Folkloraši” iz Zelenike, drugo mjesto su zauzeli “Vajari”, dok je ekipa “Nindža kornjače” bila treća.
U tradicionalnim igrama, pendulanju ribe, skidanju pršuta, trčanju preko guma i u vreći nadmetalo se devet ekipa. Mada penjenje na jarbol kako bi se dohvatio pršut nije organizovano to nije bio razlog da se na jarbol pojedicni ne uspenju, pa smijeha i opuštenosti nije nedostajalo.
Prava sportska atmosfera, morska zabava uz mušljadu i grupu “Krugovi u žitu” i DJ Mikeli potvrdile su da “Zeleničke igre” mogu opet postati tradicija tog mjesta i Herceg Novog i kao dodatna turistička ponuda.
“Zeleničke igre” baštine tradiciju dugu 30 godina, koja je bila prekinuta, a sada obnovljena zahvaljujući ekipama iz Zelenike, Meljina, Poda, Herceg Novog… Zeleničani su se pokazali kao dobri domaćini, pa su omogućili posjeticima da posmatraju igre i sa broda Marija D, koji je bio usidren ispred plaže.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code