Zeleničke igre: Skidanje pršuta sa jarbola, trka u vrećama…

Zeleničke igre: Skidanje pršuta sa jarbola, trka u vrećama…

2143
0
Podijeli

Zelenicke igre-plakatSve omiljenija među gostima lokalna manifestacija Zeleničke igre biće priređena  sjutra, u 19 h, na plaži Zmijice. Igre će obuhvatiti nekoliko standardnih discipilna, kao što su penjanje za pršut uz omašćen jarbol, navlačenje konopa, trka u vrećama, obaranje sa grede i slično.

Organizator manifestacije, Dejan Šofranac, najavio je i gosta iznenađenja. Kazao je samo da je riječ o jednoj “malo većoj muzičkoj zvijezdi”.

Za posjetioce su obezbijeđene gratis mušlje, piće će biti po promotivnim cijenama. Doći će veliki katamaran iz Budve koji će praviti neku vrstu tribine sa mora. Nastupiće i rok grupa “Krugovi u žitu” iz Trebinja. Biće odlična atmosfera, kao i prethodne dvije godine – obećava  Šofranac, koji će sa Goranom Slavićem biti voditelj.

Zelenika će ove ljetnje sezone biti domaćin još jedne manifestacije istog imena, ali u drugoj organizaciji.

– Riječ je o prijateljskom odnosu dvije NVO, jer igre su zapravo način da se turistička ponuda ove Mjesne zajednice obogati. Sljedeće Zeleničke igre na programu su 13. avgusta, ali na drugoj lokaciji. U planu je organizacija i Otvorenog prvenstva u piciginu.

Prijave ekipa su u kafe baru “Gato” u Zelenici. Igre se organizuju  pod pokroviteljstvom JUK Herceg Festa i Turističke organizacije Herceg Novog.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code