Zelenika: Prije nego što je preminuo, vozač kamiona uspio da spriječi saobraćajnu...

Zelenika: Prije nego što je preminuo, vozač kamiona uspio da spriječi saobraćajnu nesreću

8217
8
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_tunel_zelenikaNešto prije 13 h, na dijelu magistrale, kod bivše vojne kasarne u Zelenici, za volanom je preminuo državljanin Srbije, J.N. iz Preševa.

On je upravljao teretnim motornim vozilom, registarskih oznaka VR 023 ŽH. Kako saznaje Radio Jadran, preminuli je nešto prije smrti osjetio slabost i zbog toga je na vrijeme uspio da se isključi iz saobraćaja. Na taj način spriječio je moguću saobraćajnu nesreću i veće posljedice.

Picerija i restoran

Na ovoj lokaciji su do prije pola sata bile kolone, službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi, kao i služba Hitne medicinske pomoći. Doktor je po dolasku samo konstatovao smrt. Vjerovatno će tijelo biti poslato na obdukciju.

O svemu je obaviješteno i Više državno tužilaštvo u Podgorici.

 

8 Komentari

 1. Žalosno je da se ovakve stvari dešavaju u našem gradu.Čovjeka kazne što je stao da kupi sendvič.Time “ugrozio” saobraćaj!?Istina je za apoteku i pekaru kod doma zdravlja a o novljanci i da ne govorim.Ovima kod novljanke kad prođu samo mahnu,nesmeju ništa da kažu.Komunalcima ne smeta staro vozilo na uzbrdici iznad apoteke prekoputa doma zdravlja koje drastično ugrožava saobraćaj niti kažnjavaju vlasnika što ga tu drži već godinudana,pa on je domaći!Treba da ih je sram,trebalo bi prvo da srede u svom “dvorištu”,nego očito ne smeju ,lakše je kažnjavati ove u prolazu.
  0  0
 2. Vjerovatno necete objavit moj komentar..Treba kaznjavati ali one prave prekrsaje al za to treba imati petlju.Ne kaznjavaju se kod topljanke sto idu pit kafu a parkiraju se usput…ni oni sto divljaju magistralom i priobalnim putem.Ovaj covjek je ugrozio saobracaj nepropisno se parkirao siromah.ma nije on znao dje je došo.Ovdje vlada pravilo deri koga smiješ a ne koga treba..kasa se mora punit..sramno da sramnije ne moze bit…A ti sto su ga kaznili voze drzavna kola koja idu na drzavno gorivo uz to ide drzavna plata kreiraju sebi radno vrijeme po potrebi a vidjesmo juce koliko su sposobni cio dan su “van sezone” rasciscavali guzvu..bolje bi gradjani se snasli da ih nije bilo..a zamisli da je bio jul mjesec i turisti.Red bi do budvanskih semafora bio…pi..
  0  0
 3. svakako da sluzbenici komunalne policijew ovog covjeka treba da nose na dusi…sram ih bilo kako se ponasaju,,,sram bilo i one koji sui dozvolili da magisatrala kroz hn uopste nema prosirenja za odmore…a svakoj prodavnici je izdata dozvola za rad bez parking mijesa i prilaza///nije rijesenje u otimanju novca,vec u olaksavanju zivota gradjana…ko god nje udaljio objekat od puta minimalno 3m,treba d se zabrani svaka javna dijeletnost u takvim prostorima…pekara na toploj pp doma zdravlja sa sve apotekom kolaps prai,takodje knjizara ispod semafora i niz objekata do novljanke…novljanka katastrofa sa montaznim objektom idee…da ne nabrajamo…niko nije corav da vidi probleme…umije li ih iko rijesiti???
  0  0
 4. pa,dobro,ljudi,majku mu,jel svakome treba da se prastaju prekrsaji,jer ce mozda da umre??? o cemu vi pricate?niko ga nije kaznio neduznog,svako ko prekrsi treba da bude kaznjen…i jesmo dje smo,jer se prasta previse!
  0  0
 5. Je li istina ono sto se prica da mu je komunalna policija naplatila kaznu prije toga jer se zaustavio negdje kod autobuske da uzme sendvic? Tuga 🙁
  0  0

Ostavite komentar

*

code