ZIMSKE FERIJE

ZIMSKE FERIJE

190
0
Podijeli

Za oko 110. 000 đaka osnovnih i srednjih škola u Crnoj Gori završeno je prvo polugodište i od ponedjeljka 30. decembra počinje četvoronedjeljni zimski raspust.

Prema školskom kalendaru Ministarstva prosvjete i sporta, đaci će ponovo sjesti u školske klupe 27. januara 2014. godine, kada zvanično počinje drugo polugodište.
I u Herceg Novom je 4.528 učenika iz četri Osnovne, jedne Srednje i Muzičke škole od danas na zasluženom odmoru. U obrazovnim ustanovama u narednoj godini očekuju pomoć lokalne samouprave u sanaciji ili rekonstrukciji područnih odjeljenja, prilaza školama, kao i pomoć u poboljšanju uslova u fiskulturnim salama i na školskim sportskim terenima.
U Osnovnoj školi na Toploj Dašo Pavičić već za ovaj period zimskog raspusta dobili su obećanje predsjednika Dejan Mandić da će biti uređen prilaz školi, kao i ruinirano i devastirano stepenište koje vodi ka školskoj zgadi.
Sportski teren na Savini kod Osnovne škole Milan Vuković još nije završen, ali se izvođač nada da hoće nakon Nove godine.
NVO “Mladi Romi” Herceg Novi povodom novogodišnjih praznika, organizovaće zabavu za djecu romske populacije u OŠ “Ilija Kisic” u Zelenici. Poklone su obezbjedili uz pomoć Opstine Herceg novi i jedan dio od preduzeća “Vodovod i Kanalizacija”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code