ŽKK Primorje Mini basket šampionke

ŽKK Primorje Mini basket šampionke

0
Podijeli

Košarkašice Primorja 2007. godište i mlađe postale su šampionke Crne Gore u kategoriji Mini basketa, pošto su u posljednjem kolu savladale Nikšić 1665 rezultatom 80:24, po četvrtinama 24:5, 20:3, 14:11, 22:5.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Pro basket iz Tivta, a treće Budućnost Bemax iz Podgorice.

Picerija i restoran

ŽKK Primorje jedina je neporažena ekipa u prvenstvu, a neobičnom igrom za taj uzrast pokazale su da u klubu stasavaju novi talenti.

U posljednjoj utakmici nacionalnog prvenstva Primorke su briljirale. Kompletna ekipa imala je odličan učinak, pa su na poluvremenu imale 36 poena više od Nikšićanki.

Takav ritam zadržale su i u nastavku, da bi na kraju meča razlika bila ogromnih 56 poena.

Ekipu Primorja do sjajne pobjede predvodile su Jovana Ječmenić i Jelena Bulajić, koje su ubacile po 14 poena, Marija Šćekić je postigla 10, Lana Mijajlović 8, Vladana Pajović 8, kapitenica Andrea Mirković 6, Aleksandra Dragićević 6, Klara Preočanin 6, Anastasija Đedović 4, Sanja Ljubisavljević 4, a odličnu partiju imale su i Anđela Kokot, Jana Jevtović, Maša Bošković, Sanja Đurović i Lena Samardžić.

Uprava kluba čestita malim Primorkama i treneru Siniši Samcu na osvojenom zlatu, ponosni što u klubu raste jedan novi podmladak koji će zamijeniti Natašu Radović i njene saigračice.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code