ŽKK Primorje srebrno na turniru u Sloveniji

ŽKK Primorje srebrno na turniru u Sloveniji

4
Podijeli

Žkk “Primorje”  je kao prvak Crne Gore za sezonu 2015/2016 minulog vikenda učestvovao na međunarodnom turniru u Novom Mestu u Sloveniji i osvojili drugo mjesto.

zkk-primorje-slovenijaNove nade crnogorske košarke su u tri susreta, koliko su ih odigrale za vikend, slavile protiv ekipe Grosuplja pobijedivši ih 65:33 , a zatim su Primorke savladale vršnjakinje iz Rijeke, ekipu Kvarnera rezultatom 53:24. Pobjednički niz talentovanih mlađih pionirki zaustavila je domaća ekipa žkk “Krka” (41:32) iz Novog Mesta, koja je u neizvjesnoj završnici i sa jakom podrškom sa tribina postala ovogodišnji prvak turnira koji važi za jedan od najprestižnijih regionalnih turnira za mlađe kategorije.

Picerija i restoran

Činjenica da su mlađe pionirke Primorja druge na ovoj smotri novih nada regiona, govori o tome da su opravdale titulu najboljih za prošlu sezonu i dostojno predstavile Crnu Goru u društvu najboljih mladih ekipa na Balkanu.

4 Komentari

  1. Juniorke žkk”Primorja” su prošlogodisnje prvakinje turnira u Sloveniji i žao nam je što im je ove godine putovanje otkazano na dan polaska, zbog nedostatka finansija.

Ostavite komentar

*

code