ŽKK Primorje srebrno na turniru u Sloveniji

ŽKK Primorje srebrno na turniru u Sloveniji

2067
4
Podijeli

Žkk “Primorje”  je kao prvak Crne Gore za sezonu 2015/2016 minulog vikenda učestvovao na međunarodnom turniru u Novom Mestu u Sloveniji i osvojili drugo mjesto.

zkk-primorje-slovenijaNove nade crnogorske košarke su u tri susreta, koliko su ih odigrale za vikend, slavile protiv ekipe Grosuplja pobijedivši ih 65:33 , a zatim su Primorke savladale vršnjakinje iz Rijeke, ekipu Kvarnera rezultatom 53:24. Pobjednički niz talentovanih mlađih pionirki zaustavila je domaća ekipa žkk “Krka” (41:32) iz Novog Mesta, koja je u neizvjesnoj završnici i sa jakom podrškom sa tribina postala ovogodišnji prvak turnira koji važi za jedan od najprestižnijih regionalnih turnira za mlađe kategorije.

Činjenica da su mlađe pionirke Primorja druge na ovoj smotri novih nada regiona, govori o tome da su opravdale titulu najboljih za prošlu sezonu i dostojno predstavile Crnu Goru u društvu najboljih mladih ekipa na Balkanu.

4 Komentari

  1. Juniorke žkk”Primorja” su prošlogodisnje prvakinje turnira u Sloveniji i žao nam je što im je ove godine putovanje otkazano na dan polaska, zbog nedostatka finansija.
    0    0

Ostavite komentar

*

code